tirsdag 16. august 2011

Bløffe-Bergljots bekjennelser

Det er det verste jeg har hørt. Stussen til Pippa, dere vet hun svigerinnen til den britiske kron-kronprisen, hadde på seg jukserumpe i bryllupet til søsteren og William.

Da de sa det på P4 i dag, og pinadø har Dagbladet omtalt bløffen også, bleknet jeg aldeles. Jeg så for meg implantater og silikon, ja til og med organdonasjon. Tenk om dama går rundt med noen andres rumpe?

Men så var det altså bare noe vatt i bakre del av trusa - kanskje. Hallo - er det juks da? Hvem har vel ikke vattet seg litt av og til? Personlig må jeg innrømme at jeg tidvis både har vattet og pusjet puppene, for eksempel.

Og jeg har holdinstrømpebukser med sprettrumpeeffekt også, sånn får jeg klemt inn både lårbobler og rumpesig. Heldigvis har ikke pressen oppdaget det ennå, da hadde jeg nok blitt hengt ut i avisa for å ha jukset. Tross alt er jeg en ganske profilert person i Sola Sør.

Jeg har wonderpanties også, eller vidundertrusser, fritt oversatt. Det er et slags torturinstrument som ser ut som den famøse underbuksa til Bridget Jones, bare det at den flytter ridebukselårene over til rumpa og magesnerket opp i bysteholderen. Veldig smart konsept, men ikke noe for julebordet. Hvis du har tenkt å spise eller røre på deg, altså.

Bløffer dere andre også, eller er det bare meg?

16 kommentarer:

Bustenellik sa...

Her kjøres det på med hold-ins for harde livet om dagen. Det er ingenting som er så viktig som flat mage, men i uke 32 av et svangerskap er jo ikke det bare, bare liksom! Høye heler 24/7 for å ædde 10 cm til mine 170, herekstensjens og permanent og push-up og... Jepp! Eller? Det er kanskje stygt å ljuge? Her har me ikkje juksa lite med noe som helst. Jeg har rett og slett gitt opp. FOr lengst. Også er jeg heller bare forbanna på meg selv for at jeg ikke skjønte hvor slank og fin jeg var når jeg var 15. Hadde jeg visst det jeg vet i dag, et knapt tiår senere, hadde jeg gitt beng i å klage over og kritisere min egen kropp, tror jeg.

katrine sa...

Fantastisk at denne rumpen fremdeles blir omtalt i media. Jeg vil også ha en slik strømpebukse (i juksesamlingen min). En fin dag til deg :)

Trine sa...

Haha, du er ikke sann i dine beskrivelser. Jeg flirer godt. Ja, jeg synes nå også de har lite å ta opp, disse mediafolkene - når de mener Pippa MULIGENS har på en hold-inn-løft-opp-truse. Gurimalla, lizzm!

Lykkeliten sa...

Bløffer ?
Nei, er du gal?
Her er alt perfekt, med kurver på de rette steder, et blendende hvitt smil og i tilleg er jeg alltid velsminket, sexy OG blid!

He, he, noen ganger er det så utrolig deilig å være anonym


Klem Lykkeliten

alw`en sa...

Jeg ble nettopp avslørt av en felles bekjent på fjesboka etter at jeg trykket liker på denne linken:
http://sebyen.no/lenetv/?v=10214

Det som er litt deilig er at hun derre fine dama der, faktisk anbefaler alle, ja jeg sa alle damer å bruke holdIN. Så da er det ikke bare oss veltrente mammer som trenger disse for å få en ekstra piff på stumpen eller et ekstra smalt liv. Ja jeg har prøvd, phuu, god å trekke pusten skikkelig etterpå.

Janet sa...

"...flytter ridebukselårene over til rumpa og magesnerket opp i bysteholderen"
Hohoho. Beste vitsen på lange tider.

Syster Yster sa...

Du kan få sagt det!!
Jadda, her jukses det som bare det!

Bente sa...

Jeg orker ikke jukse..er for gammel,tror jeg. Dessuten har jeg sluttet å røyke,da blir man litt feitere en stund..fordi jeg fortjener det!

Hegeslilleboble sa...

Haha, herlig!!

Bondekona sa...

Jeg har bestemortruser.
Og hold-inn-strømpebukse.
Og ..tja..det var vel det.
Men bruker jeg det?

Ja.

Anonym sa...

Jukse? nei e du galen?? Hadde i hvertfall ALDRI gjort det i suster mi sitt bryllup viss det sko visas øve heile verden! nei, hadde nok bare slengt på meg ein enkel, kvide, bomullskjole fra hennes eller någe..

Heidi sa...

Til daglig flyter jeg for det meste utover, men til fest er det bare hold-in som gjelder. Eller forresten, bh-en jeg bruker er en såkalt minimizer som skal gjøre puppen en cup mindre...?

Er fortsatt sjokkert over at Pippa-rumpa skal være stylet. Den var jo bitteliten! Vil det si at den egentlig er bittebitteliten?

Shy sa...

Hohoho! Du er dagens høgdepunkt!! Ler så eg grin:))

Liv-Inger sa...

Hallooo, selvfølgelig bløffer vi! Med hold-in og wonderpanties. Jeg kan forresten tilbakevise dette med wonderpanties og julebord. Det funker! Man må muligens begrense inntaket av alkohyler bittelitt, siden man blir smått sosete i hodet av åndenøden alene. ;-)

Men du, juks? Nope! Det er ikke juks så lenge det ikke innebærer verken kirurgi eller innsprøyting av greier under huden! Innlegg i klær er lov! Og det er IKKE juks!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Æsj, jeg er blitt så gammal at jeg ikke orker mer sånn tortur. Er vel ingen som forventer at en førtiåring er stram heller.....eller?

Bergljot sa...

Hø? Er det ikke for å bli stramme/mindre slakke at du og jeg jogger da? Jeg er iallfall kun drevet av forfengelighet.