mandag 19. april 2010

Premie! Og (intime!) betroelser...

Så snill du er, Pia, som gir meg award! Jeg klistrer den inn i skryterekka i høyre marg - og gyver løs på forpliktelsene pokkalen medfører. I dette tilfellet skal jeg åpenbare sju til nå for de fleste ukjente sannheter om meg selv.

Jeg elsker jo å utlevere meg selv og ikke minst andre som står meg nær, så det krever litt tankevirksomhet å komme opp med noe juicy som ikke alt er brettet ut i det vide og brede. Så dette blir muligens litt daft - men la gå:

1. Jeg er odelsjente. Jeg befinner meg øverst i arverekka til et gods beliggende på det ytterste landet, temmelig langt fra folk flest. Der bor det for tiden bare sauer, bortsett fra opphavet mitt, da.

2. Jeg har vært cheerleader - for bryting (å nei og nei så pinlig!). Det var i det herrens år 1987, jeg var utvekslingsstudent i USA - og veldig interessert i en av bryterne. Til mitt forsvar vil jeg si at jeg hoppet av etter fem uker. Både bryteren og cheerleadingen.

3. Jeg er VELDIG glad i min mann, men hadde jeg blitt antastet av George (Clooney), og hadde George hatt stemme som Sivert (Høyem), hadde jeg trolig ikke kjempet så hardt i mot som jeg kunne/burde (dette er Gemalen orientert om, men han vil ha meg likevel.)

4. Jeg er offisiell Wisconsin State Champion (en slags delstatsmester) i terrengløp for lag. Dette liker jeg godt å snakke om - men det jeg aldri har snakket om, er at jeg aldri løp. For jeg var reserve! Men medalje fikk jeg, og i historiebøkene vil jeg tro at jeg står (?). Dette skjedde i november 1987.

5. Det var jordskjelv da Gemalen og jeg giftet oss! Ikke på Filippinene, men i Sør-Norge, og jordskjelvet var det kraftigste som var registrert på mer enn 40 år eller noe. Hele kirken ristet under vielsen, og i ettertid har vi lurt litt på om noe der oppe (eller i verste fall der nede) hadde motforestillinger mot alliansen.

6. Jeg har klina med broren til en som har OL-gull. Men dette har jeg ikke fortalt hjemme, så jeg kan dessverre ikke varte opp med en mer detaljert redegjørelse. (Selv om det skjedde tilbake i Antikken).

7. Jeg er en jævel til å hekle! Dette bekjenner jeg i et håp om å bli tilgodesett med husmorpoeng, da jeg har forholdsvis få av dem. Men altså, jeg har begått gardinkapper med både staver og picoter, løpere og alt mulig. For ordens skyld (og dette er viktig!): Det finnes ikke ei heklebrikke i mitt hjem! Alt doneres til trengende.

Sånn. Nå føler jeg meg helt tom, for nå har jeg visst ingen hemmeligheter lenger. Jeg vet at det er meningen at jeg skal gi denne vandrepokalen videre, og her kommer jeg i pelementer. Men jeg vil løfte fram fem geniale bloggere:

Gafflan - for at du får meg i godt humør

OsloSkånskan - fordi du har utrolig rå humor

Frk. Figenschou - fordi du skildrer et univers lysår fra mitt - og fordi du er rasende morsom! Jeg venter på flere innlegg om skolekorpskarrieren din.

MammaMy - et ferskt, men velkomment bekjentskap. Jeg innbiller meg at du og jeg på en måte kommer fra samme distrikt, på grunn av måten du skriver på, men jeg vet jo ikke:-)

Paaskeharen - du er jo litt sånn mefistorocker, og det betyr sikkert at du ikke tar imot slike påskjønnelser som dette. Men jeg vil likevel si at jeg ler meg fillete av observasjonene i bloggen din. Stau pau!

Og til de av dere som ikke er like hylende ivrige etter selveksponering som jeg er - drit i forpliktelsene som er knyttet til pokkkalen og hvil på laurbærene i visshet om at noen digger bloggene deres!

7 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Tackar ödmjukast!

Ingeborg B. Hansen sa...

Hehe. Det var iallfall ei morosam utlevering!

Gafflan sa...

Tack så mycket!
Ska ta tag i det snarast :)

frk. Figenschou sa...

rødme rødme rødme. Håh. Heh. Takk.

MammaMy sa...

Tænk ju!! -og jepsipepsi, same distrikt ja. Innbillar meg at eg ser deg rett som det er. Men slik er det sikkert med cyberspacevenner. Albert Åberg og Skybert go home!

Pia sa...

Tenkte meg at du simpelthen ELSKET å legge ut masse personlig info om deg sjøl, ja. Så jeg er imponert over at du gjorde dette. Nå mangler bare bilde av deg. I en eller annen kjole som du har handla på nettet.

Unknown sa...

Så kjekt at du likte mine vulkanhistorier! :)
Og gratulera med award!
Det var interessant å lese dine utleveringer. Sjokkerende å høre at du er god på hekling! Men betryggende at du ikkje har sånt noe liggande i heimen... ;)