torsdag 22. april 2010

Nei men Tora da!


Det er en ting at du har bonglet med den kommende svenske prinsessegemalen - alle kan gå på en smell. Men at du etterpå føler behov for å betro deg til Se & Hør - det fatter jeg bare ikke.

Trodde du at journaslisten ikke ville si det til noen? Eller synes du at det er helt greit at alle vi som ikke kjenner deg nå kjenner deg som hun som lå med Jonas? Ser du hvilket spetakkel du har stelt i stand i Sverige?

Du er jo på en måte blitt historisk, selv om vi ennå ikke vet hvordan denne historien vil ende. Liten frue kan tydligvis velte stort lass - eller i det minste få det til å vakle.

Tora, du har avspora. Hvis jeg var deg, ville jeg ha gått i dekning bak en busk i Meråker i en periode til de verste bølgene har lagt seg. Om et halvt års tid får du sikkert jobb som vertinne eller værdame eller noe i TV Norge eller FEM.

Men det skal vel noe til at du blir kongereporter.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Penger er vel kanskje eit stikkord her...
:)
Men det finnes kanskje bedre måtar å tjene seg litt peng på...?

Trine sa...

Akkurat denne saken (med mange andre saker) har vært diskutert over/gjennom en flaske vin med venninne her ikveld... Hun burde gjemme seg godt for en stund!!

Ingeborg B. Hansen sa...

Og det er vel akkurat det ho har gjort, gått og gøymt seg altså.

Karen i hagen sa...

Jonas Gahr Støre ordner nok opp. Det handler jo om det politiske miljøet i Norden, dette.

Bergljot sa...

Og så Jonas som har det så travelt fra før. Med kokainjentene i bolivia og leiesoldatguttene i DR Kongo...

Gafflan sa...

Jag är mer nyfiken på hur mycket pengar hon fått för att "outa" hela historien. Hon kan ju knappast ha gått tomhänt ur hela hisorien. Prinsessgemålen kan ju inte ha använt hjärnan den kvällen han måste ha låtit ett annat organ styra ;D

Lina sa...

Æsj..hun tok ideèn min om hvordan jeg skulle få mine "15 minutes of fame"...

Madame Mim sa...

Ho Tora gjorde porten vid -
(og vips-- så fanga ho)
en prinsgemal i fella si...