tirsdag 6. april 2010

Potetbløff


Mandelpoteter er ikke så dyrt, egentlig. Iallfall ikke i forhold til poteter fra Euroshopper (hørte du? EUROSHOPPER!!!). Jeg vet det nå, for jeg har hatt den tvilsomme gleden av å skrelle et lite utvalg a ti små euroshoppere. Små var shopperne da jeg begynte - og ørsmå var de da jeg var ferdig. Som erter, omtrent.

Jeg blir så sur når potetene er dekket med et tjukt lag med råte og flekker under skrellet. Når jeg må skrelle og skrelle for å komme inn til den egentlige poteten. Og tror du den egentlige poteten var noe god? Neida. Ikke i det heletatt.

Okei, det er litt kjerring å bruke et helt innlegg på å sutre over billigpotethelvetet. Men noen kjepphester skal jo kjerringer også ha.

7 kommentarer:

Ingeborg B. Hansen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Pia sa...

I morra forventer jeg et innlegg om Pimpernell. Og Beate. (Merker du at jeg og er veldig bevandret i potetens verden;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

HUSMORPOENG!!!!!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hei igjen. Søren, du hadde ikke glemt det innleget om roteloftet. Jobber med motet så foreløpig ligger det på vent. ☺ Tusen takk for link.

Gafflan sa...

Fy för sånn potatis! Du är inte kärring som skriver om dålig potatis utan mer informativ tycker jag. Nu vet vi att vi inte ska handla på den butiken, i vart fall inte potatis ;DD

Bergljot sa...

Takk for støtte - og husmorpoeng;-)

Madame Mim sa...

Fy flate! så ekle poteter er ikke i handelen her jeg bor!