tirsdag 20. april 2010

Pay it forward


Okei, vi får se om dette har noe for seg. Pay it forward, heter det, og prinsippet er kanskje litt sånn pyramide eller kjedebrev. Men ingen blir rike av dette - og ingen trues med evig fortapelse om de ikke slenger seg på. Invitasjonen fant jeg hos Elisabeth innerst i veien.

Innen 365 dager vil jeg altså motta en gave fra Elisabeth i posten. Det blir stas! Regner med det er noe hun har laget selv, kanskje en aldri så liten makrame? Eller noe lekkert i perlestrikk?

Så skal jeg invitere tre lesere til å være med på dette. De tre første som kommenterer dette innlegget vil altså motta en gave fra meg innen et år. Kravet er at disse tre må lage et tilsvarende innlegg og invitere tre bloggvenner igjen.

Vil du være med, så meld deg på! Send meg samtidig en epost med navn og adresse slik at pakka finner fram til deg. Hvem vet, kanskje jeg smeller til med sesongens heklebrikke?

Og folkens - vær så snill og vis interesse her. Hvis ikke kommer jeg til å framstå som Viggo Venneløs.

Bergljot

4 kommentarer:

Trine sa...

skulle så gjerne hjulpet... men jeg tror jeg har nok med de 3 jeg selv skal verve. Folk er litt pysete, altså.... *kremter*.

Bergljot sa...

Vel. I verste fall får jeg true familien til å ta lodd her. Eller kanskje jeg skal ta lodd på deres vegne, og så skal de få loddene til jul...?

Lina sa...

Nå er jeg også like spent som deg på om jeg har noen venner som gidder å bli med....

Får jeg ingen svar innen i morgen, så er det alltids en mulighet å logge seg inn som en av mine aliaser, og sende gave til meg selv...

frk. Figenschou sa...

hm. kunne jeg vært med uten å verve tre til?