tirsdag 21. april 2009

Oppfinnelse (2)

Dette er en kvinnesak, så sensible sjeler får bare hykke seg av med en eneste gang. Dere kan nemlig få innblikk i noe som korkje er nice to know eller need to know.

Alle damer som er kommet til sjels år og alder, eller iallfall har klemt ut en unge eller to, er blitt introdusert for betydningen av Kneipøvelsen. Menn som har hørt om dette tror ofte at hensikten med slike er å glede mannen, men det er det ikke. Derimot skal man forebygge inkontinens, slik at man skal slippe å tisse på seg i hytt og gevær.

Medsøstre som fortsatt kan hoppe i tau og ta seg en solid økt på trampolinen trenger sikkert ikke å tenke på kneipen - foreløpig. Men ikke hover! Tiden og forfallet vil innhente dere.

Alle som har praktisert kneip, vet at noen mer møkka kjedelig form for trim finnes ikke. Og det er egentlig litt rart, siden den i prinsippet kan utføres overalt og parallelt med andre aktiviteter (hvis man er normalt flink til å håndtere multitasking, da). Som tidligere nevnt, er det også veldig gode grunner til å kneipe.

Så til oppfinnelsen: Jeg ser for meg at det utvikles et slags apparat etter samme prinsippet som pacemakeren som avhjelpe umotiverte kneipeøversker. Kneipmakeren skal liksom da på en måte slå inn og sørge for at øvelsen blir gjennomført mer eller mindre automatisk, er tanken. Innehaveren slipper da å forholde seg til både planlegging og utøvelse.

Utforming og plassering har jeg foreløpig ikke tenkt så nøye på, men det sier seg selv at den ikke bør være sjenenerende stor og at den ikke må lage sjenerende lyder (bzzzzzzzbzzzzzzzbzzzzz). Jeg ser også for meg at den må ha en timerfunksjon som gjør at den slår seg av og på noen ganger i løpet av døgnet, helt av seg selv. Plassering vil være mest sånn noenlunde midt på en, vil jeg anta.

Et annet alternativ er fjernstyring, altså mer sånn remotely operated kneipmaker. Fordelen med denne løsningen er at displayet kan ha funksjoner for både lysorgel og oppkvikkende musikk. Men det vil være veldig viktig å passe godt på fjernkontrollen. Tenk om den havner under ei sofapute, eller enda verre, om uvedkommende får fatt i den!

Jeg tar gjerne imot innspill i videreutviklingen av kneipmakeren, og vil samtidig undertreke at dette ikke skal være noe seksualleketøy. Etter planen sendes patentsøknaden i slutten av uken.

Ingen kommentarer: