fredag 3. april 2009

Oppfinnelse (1)

Jeg har kommet på noe smart som vil gjøre livet lettere (mindre grisete) for alle småbarnsforeldre. Alt man trenger er en presenning (minst 3x3 meter) og en saks.

Framgangsmåte:

1. Spre presenning over unger og kjøkkenbord

2. Klipp hull i presenningen over hver unge, hullet skal være stort nok til at barnet får hodet gjennom, men ikke så stort at presenningen siger ned over skuldrende.

3. Klipp små hull til armene (dersom du ønsker at de skal ha tilgang til objekter på bordet. Noen ganger kan det være hensiktsmessig å la være).

4. Dekk bordet.

Fordelen med oppfinnelsen er at man slipper smekker og duk, og at man forebygger at skorper, ris, mat, melk etc. havnet på gulvet eller på klærne. Etter endt måltid kan man trekke presenningen av ungene, snurpe den i hop og spyle den utendørs. Med eller uten tallerker og stæsj.

Nå skriver jeg patentsøknaden.

8 kommentarer:

Frk. Frekkesen sa...

Dårlig oppfinnelse - hvordan skal de få tak i det på bordet når de har en stor presenning seg i mellom. Kan du eventuelt henge matvarene fra tråder i kjøkkenskapet?

Frk. Frekkesen sa...

Kjøkkentaket, skulle det stå

Bergljot sa...

Du har ikke lest beskrivelsen skikkelig. Det er lagt opp til hull for hendene, hvis man vil. Men noen ganger er det jo sånn at man ikke vil, for eksempel når de er veldig små og ikke spier selv.

Frk. Frekkesen sa...

Men bordet havner vel likevel UNDER presenningen?

Bergljot sa...

Ja. Men man dekker jo på OPPÅ presenningen (punkt 4). Hva er det du ikke forstår her?

Frk. Frekkesen sa...

Nei jeg tenkte vel bare at det funker helt til de begynner å veive med armene og vri seg i stolene, for da vil presenningen løfte seg, og dermed også melkekartong og fat og leverpostei. Men jeg skal ikke kverulere - prøv det ut og meld tilbake.

Bergljot sa...

Siden mine barn er av den rolige sorten, tviler jeg på at dette blir noen problemstilling. De som har bølleunger, får feste presenningen med anker.

Pia sa...

He he, se der ja! Fått svar ang patent?