tirsdag 11. juni 2013

Vemmeligere blir det ikke. Bergljot skriver bæsjeblogg.

Da jeg kom hjem fra jobb i går, luktet det mystifistisk i huset. Det viste seg at Rasekatten, den peneste pusen i Nord-Europa, ved en inkurie hadde tilbrakt hele dagen i mitt soverom.

Det hadde ikke gått så godt. Han hadde gjort sitt fornødne i senga mi, en liflig, løs klatt - og deler av dette hadde trukket ned i overmadrassen.

Siden han er katt, har han visse instinkter. For eksempel mener han at all bæsj skal graves ned. Det er ikke så lett å få til i ei seng - det eneste han fikk til var vel egentlig å få bæsj mellom de lodne tærne sine på forpotene. Det var åpenbart at han hadde labbet rundt i rommet, for å si det sånn. Han hadde satt en del spor.

Luktet vondt gjorde han også.

Bergljot har vasket sengetøy, overmadrass, sur katt og gulv. Bergljot har også knurret og bannet. Det er ikke morsomt å vaske bæsj, iallfall ikke når det er bæsj på avveie.

Lyspunktet er at deler av helgevasken er unnagjort, og det på en mandag. Og at jeg nærmest for en gangs skyld faktisk har vasket ved hjelp av mop og vann, og ikke med støvsuger. Håper det blir lenge til neste gang.

8 kommentarer:

Siri sa...

Å fy f... det er så jævlig ekkelt når sånn skjer. Det er en grunn til at kattekasser, bleier og ikke minst doer finnes.

Tenker kattskinnet ikke har hatt det så bra heller, de er jo ganske renslige.

Selv om jeg vil knekke nakken på et naboeksemplar som til stadighet tømmer ryggen på plenen vår.

Bergljot sa...

Han var innestengt og kom seg ikke ut. Derfor kunne jeg ikke kverke ham. Dessuten kosta han NOK 6500,- (inkl. rabatt grunnet alder).

Anonym sa...

fyttikatta!

Osloskånskan sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Osloskånskan sa...

UÄRK!

Shy sa...

Å fy pyton! Den skitlukta sitt så lenge i..
Huff, dette var eit møkkainnlegg ;)

Anonym sa...

Så er det bare en ting som hjelper, glede seg over at helge rengjøringen er ferdig. Nyvaska sengetøy lagt på. Et godt glass rød vin får opp humøt

Elisabeth, innerst i veien sa...

Å fyyyyy f...... Jeg hadde pælma hele senga.