onsdag 24. februar 2010

Min venn i Karibia

Jeg har fått meg en venn på Facebook som heter Sam Noah. Hvordan vi er blitt venner aner jeg ikke, for vi har jo aldri hatt noe med hverandre å gjøre. Sam Noah ser ut til å være rundt 20, og han ser ganske trivelig ut på profilbildet. Tydeligvis mener han at det er jeg som har tatt initiativet til denne relasjonen, iallfall har han takket pent for at jeg vil være venn med ham.

Først trodde jeg at Sam Noah var en slags hacker. Jeg har hørt at det finnes hackere som sniker seg inn i livene og edb-ene til folk via Facebook. Men han ser liksom for snill ut. Gemalen mener at jeg må slette ham, men huff, det er jo ikke så lett det heller. Jeg mener, han ser ut til å være litt sånn Viggo Venneløs med bare fire venner inkludert meg.

Så lenge han ikke har tenkt å komme på besøk, kan vi være venner. Tenker jeg.

4 kommentarer:

Pia sa...

Plutselig har du Sam på døra. Du får beholde ham som venn helt til han har passert et tosifra venneantall. Da får du droppe ham.
Enten er han en som leter etter venner, sånn som du tror, eller så er han noe annet. Men han utgjør neppe noen fare. Men husk å ikke oppgi kontonummeret ditt. Ei heller fødselsnummer. Du er jo som kjent en førtiåring som lett kan drite deg ut på nettet.

Bergljot sa...

Ja det er fort gjort å gå på en smell. Jeg var en stund redd for at han ville gifte seg med meg for å få komme til Norge, men jeg er kommet til at han uansett er avskremt etter å ha sett alle ungene som følger med meg.

Anonym sa...

Jeg er venn med Lille Hoa. Rållse.

yanmaneee sa...

kenzo
golden goose
lebron 18
off white
curry 7 sour patch
golden goose
jordan 12
supreme new york
kyrie 7
kyrie irving shoes