tirsdag 1. februar 2011

Eksteriørblogging m/blonder & tyll

Nei, dette skal ikke handle om det mine innlegg pleier å handle om nå om dagen. Det får være grenser for klynking og sutring og selvmedlidelse.

Jeg har oppdaget noe utrolig. Nemlig hva en underkjole kan gjøre for en figur og for en helt ordinær hverdagskjole. Du slipper at kjolen krabber inn mellom valker, trusekanter og lår. Du slipper at den havner som et mellomleggspapir mellom magen og strømpebuksa - og du slipper utidig oppkryping langs lårene.

Hva svarte, tenker jeg, hvorfor har ingen fortalt meg dette? Mye kunne vært anderledes om jeg hadde mer spesifikk kunnskap om underkjoleanvendelse. Og så finnes det så mange fine av dem også, med blonder og greier. Mulighetene skulle være mange, skulle jeg mene.

Dett var vel dett. Hvis noen lurer på hvordan det går med det jeg ikke har tenkt å blogge om i dag, kan jeg meddele at det går nedover. Bokstavelig talt. Den har seget et godt stykke ned på kinnbeinet, nedre kant er observert ved venstre nesebor.

Ja og så er den i ferd med å skifte farge i ytterkanten - til gulgrønn. Vårlig og flott nå i februar, vil jeg si.

For å skifte tema ennå en gang, hvis noen fortsatt henger med, vil jeg minne om at du nå har ti dager på deg til å melde deg på basaren min. Kom igjen, folkens!

19 kommentarer:

GLAMOULØSE HILDE sa...

Kjære Bergliot. All den tid jeg har tørket spy/spydd siste fire døgn, har jeg ikke fått med meg den ulykke som har vederfart deg. Så la meg svært forsinket uttykke min største medfølelse og ønsker om rask bedring og svindyre solbriller. Videre støtter jeg dine erfaringer angående underkjoler, og har teoretisert om at vår generasjon har gått glipp av mye gjennom den aversjon mot underskjørt vi i god protestånd mot foreldregenerasjonen utviklet en gang på søttitallet. Jeg velger så ofte jeg kan å kjøpe kjoler der underkjole følger med uten å være sydd fast, for slik å kunne nyte en god kolleksjon underkjoler uten å ha måttet i ens ærend anskaffe en underkole som sådan.

Frøydis sa...

Jammen meg godt å høre at det unevnelige begynner å bli bedre, selv med forandring av farge. Er MEGET glad på dine vegne. Din smerte er vår smerte vet du ;-)

Ha en flott dag videre og klem fra meg

Unknown sa...

Det minner meg på at eg i noen dager nå har tenkt å kjøre innom butikk på vei heim fra jobb, for å kjøpe underkjole m/blonder.
Kanskje eg husker det i dag?
(ja eg sitter på jobb...)
(skal jobbe videre nå..)

Mette sa...

Har na lest meg opp pa dine 'eventyr' og foler med deg og Gemalen!

Jeg endte opp med en slik blaveis etter en ferietur med en venninne til Tyrkia. 'Alle' trodde vi hadde kranglet (om en mann...) og at hun hadde dratt til meg... Intet var lengre fra sannheten: Jeg var blitt matforgiftet og vaknet en natt og svimet inn pa badet. For jeg fikk sukk for meg sa besvimte jeg og ma ha slatt ansiktet i vasken da jeg falt. Jeg vaknet pa baderomsgulvet forslatt og elendig, krop tilbake til sengen og sovnet. Alt mens min venninne la og sov i den andre sengen. Gjett om hun var forbauset da hun vaknet opp om morgenen og fikk se DEN blaveisen! Hun trodde jo minst at jeg hadde vaert ute pa galeien uten henne (!) etter at vi hadde lagt oss... Vel, slik var det na ikke og historien er SANN! Haper fargen gar over snart - det kan ta litt tid... Haper ogsa Gemalen holder ut alle de sporrende og anklagende blikkene han sikkert far...

klem mette

Janet sa...

Underkjoler har alltid blitt undervurdert. Hehe...

Liv-Inger sa...

Underkjoler har jeg ikke oppdaget ennå. Må testes ut. Jeg prøvde en sånn figurformende trusesak til jul. Der snakker vi holde pusten-prosjekt. Men faderullan, det funket!

Shy sa...

Yes, her må alle midler takast i bruk :)

Bergljot sa...

Pusj up, pusj ned, pusj inn, pusj ut...! Jeg har også en sånn mormortrusesak med hold. Utrolig effektiv. Men finest med klær over...

Pafrika Og Belkini sa...

Jeg hører deg når det gjelder underskjørt! Jeg er en svoren tilhenger, og bruker det til ALT. Bukser og allting. Neida, bare under kjoler og skjørt, men det er altså en nødvendighet, intet mindre. Det har også vist seg at når man kjøper billige sommerkjoler i tynt stoff fra f.eks H&M, og står i motlys... vel, da kommer et underskjørt om mulig enda bedre til sin rett.
Hører deg når det gjelder klaging og syting også, og synes ikke du trenger å holde igjen. Vi har tross alt nettopp vært gjennom januar, dessuten ser den blåveisen ikke noe god ut. God bedring!

Bondekona sa...

Underkjoler er toppen!
Og bestemortruser...-men det er så sant-de er absolutt finest med klær oppå..
Fortsatt god bedring. Kanskje blåveisen kunne krøpet bak på ryggen eller noe etterhvert?

Osloskånskan sa...

Underkjol är grejer det! Jag har en som håller in och dytter opp och sidelengs och gudvetvad.
Jag kan ikke puste med maven i den, men whattheheck, ingen har väl dött av lite hyperventilering?

SURRESILJE sa...

Tror jammen jeg skal ta meg en titt i underkjoleverdenen! Du ser sikkert smashing ut med blåveisen og underkjolen! Stadig god bedring!

Elisabeth, innerst i veien sa...

For noen år sida var eneste setd å få tak i underkjoler på Sparkjøp og andre kjerringbutikker. Flott at det er blitt moderne igjen så utvalget er desto bredere, for noen ganger må man bare ha underkjole..

Og noen underkjoler kan medbringes som nattkjole når man er på romantisk tur med sin kjære og så kan man komme litt sånn smygende ut fra hotellrombadet, i dus belsyning og lirke seg inn i mannssterke armer.....osv.

Alexia sa...

Underskjørt er tingen! Og hold-in-body til jeans!

Men skal si du får gjennomgå for tida.

Hjelper på humøret å smashe seg litt opp da.

Unknown sa...

Det var jammen meg nyttig informasjon. Tenk at eg har faktisk opptil flærre underkjoler, dei e imidlertid blitt brukt som vanlige kjoler litt sånn lag på lag. Nå må eg takke for den opplysningen, for det har eg faktisk ikkje tenkt på. Tenke egentlig gamle kåner ja ;o)

Og stakkars deg med skikkelig blåveis og greier! Trøste, trøste. Såg absolutt ikkje godt ut nei, stakkars deg :o(
Eg kan jo ikkje gå glipp av nåken innlegg, og der ser eg at du har utfordra meg og...
Me får sjå om eg føle eg har nåke å bidra med der, men takke for tanken :o)

God bedring og alt sånt du då jammen.
Trur jammen meg eg holde på å bli sjuke sånn på skikkelig eg og, og då blir det synd på meg og.
*sukk*
Og sånn går dagene...
De fleste e heldigvis gode.
Eg får sei som Godgutten sa te meg i dag; "me har det nå masse løye og mamma".

Carina Dale sa...

Det er et godt tegn når fargene endres ;-)

Og angående underkjole, det tror jeg faktisk jeg må prøve. Har vel aldri tenkt at den har den funksjonen ;-))

Carina

Marianne sa...

Underkjole sier du? Men blir det ikke da slik at underkjolen gjør det samme som kjolen gjør i dag? Havner inni alle sprekker og høl mener jeg? Altså fortsatt like ubehagelig, men trikset er da kanskje at selve kjolen henger flott og rett osv?
Dette må sjekkes ut merker jeg.

Hanne sa...

Tror faktisk jeg har en underkjole liggende en plass, og den har sikkert vært brukt ca to ganger. Hold-in truser eller annet torturredskap holder jeg meg langt unna. Jeg foretrekker å puste, så får valkene være der de er. Jeg tenker som så at det man presser inn i slike hold-in saker det må jo tyte ut en eller annen plass. For flesket blir jo ikke bare borte?? Hvor blir det av?

Bergljot sa...

I bh-en? Det er det jeg satser på, iallfall.