torsdag 10. februar 2011

Kanskje Bergljot også skal interiørblogge litt?

Gårsdagens bildeløse innlegg om håndarbeide og husflid høstet såpass mye positiv respons at jeg vurderer å dra konseptet videre. Jeg ser det blir mye tatling her inne og spinning rundt trivielle tema, og bloggen trenger sikkert flere bein å stå på enn dette ene.

Altså. Jeg vurderer interiørblogging. Uten bilder. Litt nyskapende må man jo være. Forresten så tror jeg at det for mitt vedkommende vil være en fordel å ikke illustrere denne typen innlegg. Litt for ofte ligger det single sokker, barbiedokker, pocemonkort, inntørket ris m.v. oppå interiøret mitt, og slikt tar seg vel ikke ut på saiberspeis.

Ingen skal si at Bergljot ikke besitter en viss selvinnsikt.

12 kommentarer:

Pia sa...

Single sikker gjør seg ikke. Klarer du å legge dem ut i par, gjerne i et fuglebur eller i en settekasse med en lysestake i sølvplett ved siden av, tror jeg det vil bli en suksess. Både på saiberspeis og på andre peiser. (Ok, den siste der var dårlig....)

MammaMy sa...

Gledar meg til å sjå bildene du skaper i mitt indre.... Oj, det var poetisk sagt her på morgonkvisten. Men såå god er du til å skriva og skildra at det er plenty det! Ha ein fin dag!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Om det er noen som kan skape en interessant interiørblogg helt fri for bilder, så må det være deg, Fjase-B. Go for it!

Siri sa...

Smårot som single sokker funker helt nydelig om du bare legger den sammen med et pokemonkort inni en osteklokke - med stett av fattigmannssølv.

Kali- sa...

...og en kvist med kongler på. Eller kanskje et kongle-dyr? Sånn med fyrstikkbein i forskjellige lengder/høyder.

Hege Krogstad sa...

Dere er nydelige alle sammen! Disse interiørbloggene gjør jo alle oss vanlige, med vanlige jobber (altså ikke med >50% inntekt fra selve bloggen) til stressvesner.
Hipp hurra for Fjase-Bs evne til å skape humoristiske bilder av ris og pokemon i hverdagen. DET kan vi kjenne oss igjen i. Ikke i puter til 2500,- stk. anlagt på en shabbychic benk man har pusset og malt selv :)

Frøydis sa...

Hehe..flirer...for jeg går med samme tanken selv, HA HA. Er det noe jeg IKKE interressere meg for, så er det interiør. Liker å ha det pent rundt meg og pusse opp, men ikke bestandig..
Har jo prøvd meg som syerske (se innlegg om nål og tråd) og tror enkelte fikk sjokk! Hehe..
Nei, jeg blogger om det jeg vil, tull og fjas, med en hint av alvor innimellom :-))

Ha en flott dag, gleder meg til nytt innlegg fra deg!
Klem

Mette sa...

vet du, det tror jeg du kunne klart med glans! Du skriver ellers sa levende at vi trenger da ikke noe mere enn dine beskrivende ord av interioret for a se det hele for oss... ;-)

Ny bloggesjanger og veldig nyskapende, med andre ord!

hehehe...

GLAMOULØSE HILDE sa...

Jeg er av typen som alltid synes boka er bedre enn filmen, så en uillustrert interiørblogg ser jeg virkelig frem til!

Kathrine sa...

Ser du har fått så mange god forslag til hvordan kreere de lekreste bilder basert på (for meg) velkjente interiørdetaljer. Men for all del, bildeløs er jo og en interessant viri!
Gleder mg stort til neste innlegg og kan knapt vente ;o)

Janet sa...

Flott konsept! To-tre ord kan si mer enn tusen bilder, spør du meg.

Shy sa...

Enig med Elisabeth. Ser fram til dine interiørinnlegg både med og uten bilder :))