fredag 11. februar 2011

Bergljot goes 3D og blir bedåret av en bøs hest

I dag har jeg vært på kino med Sønnen, den enbårne. Vi har sett To på rømmen i minst tre dimensjoner om Rapunzel som blir reddet ut av tårnet av den kjekke tjuven. Sønnen syntes filmen var strålende, og det gjorde forsyne meg Moren også.

3D er heftige saker, har jeg nå erfart. Selv om det ikke begynte så bra for meg og de tre dimensjonene. Jeg satt nå der og gnafset popcorn med brillene på nesen med moderate til store forventninger. Underlig nok så jeg ikke noe som helst skarpt, enda jeg fokuserte og fokuserte.

"Huff. jeg ser visst mye dårligre enn jeg var klar over. Dette er ikke bra," tenkte jeg bekymret. Lettelsen var stor da jeg overhørte en unge i nærheten som klagde over at brillene ikke virket som de skulle.

Det viste seg at filmkveilemannen hadde glemt å sette på filmen i 3D - og da virker jo ikke de gromme brillene så klart. Lyset kom på, filmen ble snurret i gang på ny - og så ble det andre buller på lerretet.

Sønnen lot seg begeistre av gladvolden og antakelig også av Prinsessen - selv om han vred seg bort i vemmelse under de to erotiske scenene (ja, det ble nusset). Selv ble jeg mest fortryllet av hesten Maximus (bildet). Han var til å spise opp.

Jeg innbilder meg at han ligner på den mannevonde ekstraveren til svigerinnen min, men det våger jeg bare å skrive fordi jeg er 99,9 prosent sikker på at hun ikke leser Bergljot-bloggen. Moahaha.

14 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha, godt det ikke bare var deg og dine øyne.. Har hørt mye fint om denne filmen så vi må komme oss avgårde til lokalkinoen og få sett.

Osloskånskan sa...

*fnis*

Shy sa...

Tar litt tid for ein "3D snurrer" å fatte dette nye, vettu! :)

Unknown sa...

Eg og vil! Trur du eg får med meg to gutar på 13 og 15 år? Eller må eg låna eit barn i ein meir passande alder?

cashmereandcamera sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
cashmereandcamera sa...

Vi så den på hel vanlig FLATT lærret, og enda DA var dette en knallfilm (kan hende jeg er litt for sjeldent på kino, og egentlig ikke kan uttale meg om "bra" versus" dårlige filmer, men pyttsann). Og Maximus....kan man annet en å falle pladask da!!!

Fortryllende flott helg til deg og dine!
*sletta forrige, for fant en hel stabel med skriveleifer...Petimeter, jeg?Kan jeg aldri tenke meg*

Dilli sa...

Storfilm!Morsom og spennende, koste meg skikkelig på kino jeg også. Maximus var festlig! Og stilig! Men Lillesnupp synes filmen var litt skummel til tider...

Hello Baby Lou sa...

Haha, morsomme greier.

Jeg har forøvrig fundert på om dette kun er en jentefilm. Vi hadde nemlig lyst til å be med Majas kompis på kino. Litt gladvold veier vel i så måte opp for erotikk, så etter å ha lest innlegget ditt, satser jeg på at det blir en hit for begge.

hh sa...

Jeg lot meg også sjarmere av den bøse hesten. Og den glatte Flynn Rider. Tenke seg til! Men fin film, det var det!

Jonna sa...

Vi så denne filmen i dag, og den ble godt likt av både små og store. Og ja, Maximus var min store favoritt også! :-)

Pia sa...

Jeg skjønner jeg må ta meg en tur på kino. Tror ikke den går i 3D her, men..

Mette sa...

Hehehe... godt at det ikke var noe galt med oynene dine !

ha en fin fin sondag.
klem Mette

Trine sa...

Ja, man blir aldri for gammel for en god animasjonsfilm! Jeg synes 3D noen ganger er litt slitsomt........ litt gammel, jeg da?

rotoath sa...

this hyperlink cheap designer bags replica Discover More Here high end replica bags anchor bags replica ysl