torsdag 10. februar 2011

Fjasaren er ferdigtrukket

...og siden jeg skal drikke vin med naboen så snart Sønnen er i seng (tror ikke jeg orker å vente til han sover), så blir det ikke noe langhalm rundt metode og så der.

Men altså - det ble totalt tatt 96 lodd. Alle deltakerne ble behørig oppført i manuell liste med ett eller to nummer, alt ettersom. Til slutt ble alle numrene puttet inni matrisen på http://www.random.org/.

Ingrid har vunnet tøfler (tøffelheltinne?), Metu har vunnet sminkepung (sminkedukke?) og Jannicke har vunnet vaskebok (vaskegudinne?).

Sånn. Nå kan jeg legge unge og forberede rødvinsaften. Vil samtidig benytte anledningen til å oppfordre andre til å gjøre det samme.

8 kommentarer:

Vimså sa...

ha en trivelig rødvinskveld..trur æ vente med den til morra - hvis formen tillater det..
Var lucky vinner av omgangssyke idag..herlig, akkurat når jeg ikke har bestilt det.
Gratulere til vinnerne..
Mari Johanne

Kathrine sa...

Jepp, tror jeg holder ann den rødvinen jeg og. Vant ikke omgangngssykelotteriet, men trakk "trøstepremien"; influensasyke barn... Så håper og tror det blir noen legging i det hele tatt!

Gratulerer så mye til de heldige vinnerne!

Anna sa...

Jag är INTE bitter før att någon annan vant den fina sminkepungen om det är det någon tror. Nej då, jag har en fin, grøn sminkväska, kanske något äcklig på insidan, men helt klart användbar om man inte räknar med att det är ett hål på ena sidan och dragkjedjan inte fungerar. Men, visst, jag klarar mig jag....

Pia sa...

Grattis til vinnerne! Ingrid har vinnerlykke! Og ha en fin vinkveld.

Hustvedts sa...

Gratulerer til deg for vel overstått basar!

Da jeg tok lodd syns jeg det var en eeeevighet til 10.februar, men i dag hadde jeg helt glemt at det var Den Store Dagen. Se sånn kan det gå. Heldige var de som vant, så får jeg satse på bedre lykke neste gang :-)

Håper du koser deg hos venninna!

Hilsen Sybjørg

Elisabeth, innerst i veien sa...

Søren og...grattis til vinnerne.
Håper du har hatt en super vinkveld.

Unknown sa...

Hurra!! Så bra eg vant tøfler og ikkje vaskebok! Tøflene passer nok bedre til kjolen enn det vaskeboka gjer :)
Tusen takk for at du trakk meg!!

Frøydis sa...

Grattis til vinnerne :-)) heldige alle sammen :-)
Jada, jeg KAN glede meg på andres vegne, hehe..

Håper rødvinskvelden var hyggelig..regner med det, de pleier det! selv liker jeg ikke vin, men vis meg ei øl, så smiler jeg, hehe

Idag skal jeg treffe ei venninne rundt kl.13, da går turen hjem til meg, der venter ei deilig flaske champis, og pinnekjøtt skal spises utpå dagen :-)
Høres ikke det deilig ut??

Klem fra meg