tirsdag 22. februar 2011

Bloggfavoritter - en award

Snille Bustenellik med den superbe bloggen Bustenelliks Busteblogg har gitt meg en award - eller utmerkelse, om du vil. Denne utmerkelsen, som skal være et alternativ til de "vanlige" awardene", er kalt Mine bloggfavoritter. Jeg må si at jeg både er glad og vilt smigret over å være blant Bustenelliks tre på topp.

Heder og ære skal viderefordeles, og det er ikke bare bare. Jeg har en hel haug med favoritter, og er sterkt fristet til å dra en "ingen nevnt, ingen glemt". Men det ville jo være direkte feigt.

Galmourløs er den rasende festlige bloggen til glamourløse Hilde. Hun er et relativt nytt bekjentskap i Bloglandia, men hun ble raskt en favoritt. Hun skriver uvanlig godt, hun er morsom - og hun er befriende upretensiøs, usnobbete og uselvhøytidelig. Anbefales!


Jeg er også hylende begeistret for Sjuskelines lille blogg. Den er til trøst og grøss for alle som elsker å lese disse interiørbloggene- men ikke har kompetanse, tid, interesse eller mulighet til å leve opp til de idealer som forespeiles........ Har du en dårlig Husmordag? Ta en titt her, og nyt..... Du er garantert mye bedre enn Sjuskeline :-) Da jeg oppdaget Sjuskeline, måtte jeg bare ta meg en safari gjennom hele bloggen. Jeg leste den innlegg for innlegg, og jeg lo så jeg grein. Dama er fantastisk.Og så, til sist, må jeg få nevne Villa Hilton. Maria og Joachim pusser opp en gammel sveitservilla, og i den villaen trives jeg (i overført betydning, for jeg har jo selvsagt ikke vært der;-). Bloggen er visuelt vakker, velskrevet og veldig morsom. Besøk den!

Sånn, der har vi komplett liste. Maria, Hilde og Sjuskeline velger selv om de vil ta stafettpinnen videre.

9 kommentarer:

Mette sa...

Kjaere deg,

na har jeg fatt lest meg opp hos deg etter noen dagers fravaer pga 'utenlands'reise... Som vanlig humrer jeg som besatt over dine betraktninger... Takk for humorspredningen! Skal na sjekke disse bloggene du reklamerer for. De hores alle veldig moresomme og interessante ut!

ha en flotters dag!
klem Mette

Rødhette sa...

Ooh! Takk for tipset om Glamourløs! Hun skriver godt og fengende. :D

Maria sa...

O lykke! Min første award på ca 20 år! Kan jeg awarde tilbake? Dette er jo definitivt min cyber-favoritt!

Pia sa...

Tre gode blogger det der. Og de er vel ikke neddynga med awards - hyggelig å se at Maria over her ble lykkelig - litt mer spent på å se Hildes jubelrop...

GLAMOULØSE HILDE sa...

Jubelrop skal bli! Yeee-ha! Det er nesten så jeg må ta meg et glass rødvin (til) til tøybrettinga. Jeg setter umåtelig pris på å bli kalt "upretensiøs, usnobbete og uselvhøytidelig" av en absolutt blogg-favoritt. Legg til arrogant og sløv, så har vi forklaringen på hvordan man kan lire av seg noe negativt tull i ny og ne, systematisk forsømme tilbakemeldinger fra og oppfølging av herlige medbloggere og likevel motta awards og hederlig omtale. Tusen takk fjase-Bergliot - jeg tar stafettpinnen videre i morgen.

Sjuskeline sa...

Ville jubelrop fra denne sidenlinjen oxo! Tusen takk, det var veldig hyggelig å få en utmerkelse :-)

Staffetten skal nok fortsette ;-)

ha en brusende aften!

SURRESILJE sa...

Gode valg, og takk for lesetips. Utforsking av nye blogger var en grei aktivitet da det viste det at den terminalen vårt fly fra Paris gikk fra, var en terminal med, la meg se, ingenting! Hadde 10 Euro å bruke opp og vi sleit. Og man kan jo nesten ikke forlate landet med penger igjen, kan man vel?

Villblomsten sa...

2 av bloggene kjenner jeg og liker :-)
Så nå skal jeg ta en titt innom den 3 bloggen :-)
Ha en fin dag :-)

Barneboden sa...

Hei :-)
Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
ALLE som har link til Barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Ny sjangse - Hver måned :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook