tirsdag 23. februar 2016

Smått og enda mindre om hverdagsliv

For å samle opp noen tråder som tidligere er rullet ut; jeg selger fortsatt bil, siden sist har jeg fått enda et skambud fra en fyr som lurer på om han kan få bilen til halvparten av det den er lagt ut for. 50 prosent avslag. Det kan han ikke. Lyspunktet er at det kommer ei og ser på den i dag - hun ringte faktisk, og hun hadde mange relevante spørsmål. Om registerreima og sånn.

Jeg kan jo ikke svare på spørsmål om registerrima og hvorvidt den er byttet. Derimot kan jeg ringe verkstedet for å sjekke, de kunne opplyse at min bil ikke har registerreim. Den har registerkjede, som ikke skal byttes etter faste intervaller. Så lærte jeg det!

Klimakteriet har heller ikke forsterket seg nevneverdig den siste uka, så jeg håper og tror at det har latt seg kurere av antibiotikakuren. Derimot har jeg fått vondt i ryggen, så er det ikke det ene så er det det andre. Og så jeg som ikke har dårlig rygg engang. Møkk.

Waldemar Thrane, den tannløse katta mi, driver fortsatt med selvskading. Jeg husker ikke om dette fenomenet tidligere er omblogget, men altså klør han så ille at pelsen ramler av. Deretter slikker han sårene slik at de blir infisert og sprer seg. Hva det kommer av er ikke lett å si - vi har prøvd med både antibiotika og kortisonsprøyte. Uten hell. Så nå blir det vel veterinær igjen. Godt jeg er rik (blæh).

Ellers er det sånn at Sønnen, den enbårne, blir tenåring denne uka. Han synes det er stas, jeg synes det er vemodig. Slike hendelser booster sorgen. Jeg tenker på moren min som ikke er mer, og som ikke får være med. De er ekstra såre, disse merkedagene. Morsdag, bursdager, årstider som går over i hverandre.

Og snart er det mars, og snart er det min tur til å eldes med et år. Greit det, så lenge ikke klimakteriet kommer og tar meg. Ønsker alle en fin uke!

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Lykke til med alt. Jeg blir også snart et år eldre....kjenner litt på den. Men som Fleksnes (var det ikke han?) sa; Alternativet er værre.