tirsdag 14. mai 2013

Hageblogging vol. II. Og litt ymse.


Siden jeg først er i siget, kan vi godt snakke mer om hage. Etterpå lover jeg å ha seget ifra meg. Jeg har hatt en dunge med belegningsstein i hagen, tidligere eier har antakelig hatt planer for den, men de var ikke åpenbare for meg.
 
I går la jeg steinene ut på finn.no, under gis bort - og nå er steinene borte! Fantastisk, er det. Vet om mye annet mirakkels jeg gjerne skulle blitt av med, men det spørs vel om noen ser syn for ørten kubikkmeter med pappembalasje fra IKEA. (Eller en brukt eksmann, han disponerer jeg vel strengt tatt ikke lenger heller).
 
Nok om hage - i dag er det 14. mai, og det betyr at min midterste runder åtte år. Det er fristende å dra fødselhistorien og det hele, men det får være for denne gangen. Hun kom som hun skulle, gjennom anvist utgang. Tolv dager før tiden, rett nok, men passe tjukk og passe lang. Objektivt sett er hun et staselig pikebarn, selv om hun ikke ligner det aller minste på meg, stakkar.
 
Og det er godt hva som er gjort til 17. mai.

4 kommentarer:

hege sa...

Spennende med hageprosjekt og genialt med gis-bort-mot-henting på Finn.no! Du kan jo prøve deg med pappen og se hva som skjer...

Og gratulerer så masse tiø bursdagsbarnet!! Litt mer fornuftig den jenta enn min egen, som kom 16. mai. Da måtte Fruen pent tilbringe nasjonaldagen det året på SUS. Og i år har jeg visst ansvar for pilkastet. Jajamennsann.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Finn er suveren! Lykke til med karpedam og hagenissefontene. Jeg likte forresten ideen om hvitvin i fontenen...

paaskeharen sa...

Ideen var kjempegod, men pumpesystemet er av plast, så vinen fikk en bismak, men artig å åpne munnen og fange vinen i lufta. Og så ble det endel fluer. Men så er det noen flashy lys også på den. Jeg har heldigvis ikke hage lenger. Har vel avskjed aldri hatt heller. Ikke bokstavelig.

Anonym sa...

Synes du er knallflink som står på! :) Send pappen og ex samme sted - Ivar retur ;) eller finn.no
elsker gis bort - gratis - og blir kvitt ting på nullkommasvisj! :) ha en fin lang 17 mai helg! HippHurra! :D I :)