fredag 9. september 2011

Lønn som kommer når den ikke skal....

...er mye gøyere enn lønn som ikke kommer når den skal.

Bergljot, for eksempel, våknet i dag av at det tikket inn en SMS fra banken; Ny saldo er.... Nei, jeg har ikke tenkt å videreformidle detaljene rundt ny saldo. La meg heller si det sånn at det ikke sto så godt til med gammel saldo.

Lønna var ventet 12. september. I dag er det den 9., kontoen formelig bugner av kapital, og det er fredag. Joda, det ordner seg for snille jenter.

Håper alle dere andre også får en rik helg, på den ene eller den andre måten.

12 kommentarer:

Pia sa...

Kanskje jeg har fått lønn? Må sjekke...

Elisabeth, innerst i veien sa...

Flottings. Jeg må vente til den 30. Men det står ikke så verst til på kontoen likevel. Begynner å mistenke at det er noen store regninger jeg har glemt å betale eller at noen feilaktig har overført penger til meg...

Mette sa...

Her ma det ogsa ventes... de har lagt om systemet her sa jeg TROR vi far den ca 27. Det pleide a vaere den torsdagen etter den siste lordagen i maneden... gammelt system og utrolig variende fra maned til maned...! ;-) man venner seg til alt!

Bustenellik sa...

Den overraskelsen fikk jeg i dag også :D For én gangs skyld var det hyggelig å logge seg på nettbanken for å betale regninger, hehe.

Dragemamma sa...

Det var jammen bra jeg oppdaget denne, for da måtte jeg sjekke min egen nye saldo. og som du sier - den er bedre enn gammel saldo ja...

Shy sa...

Supert! Fredag og lønn og vin! Og kanskje tilnærma oppholdsver:)
God helg!

Barbarella sa...

Mannen min kom hjem idag, og sa at en gammel dame hadde sendt med ham en vinflaske hjem til kona! Moi! Og det viste seg å være en flaske sherry! De siste voksenpoengene raslet ned, og vi gleder oss nå til bridgekvelder med sherry i høstmørket.

3prinser sa...

Det var jo en hyggelig overraskelse til helgen! God helg :)

Hustvedts sa...

Heldige du!

For èn gangs skyld har jeg gått og venta på lønna. Pleier som regel ha sånn passe mye igjen av forrige lønn, men i dag var det fullstendig SKRAPA! Så jeg sjekka nettbanken opptil flere ganger på formiddagen fordi jeg var fullstendig klar over at når 12. er mandag så blir det lønn på fredag. Men den gang ei... Jeg måtte på Rema og gjøre bursdagsselskapshandling med bare noen hundrelapper på konto. Det holdt akkurat (fordi det meste ble kjøpt av mannen på onsdag)...

Etterpå har jeg ikke sjekka kontoen! Nå kan det bare være :-)

God helg!

SURRESILJE sa...

Diggdiggdigg! God helg. Hilsen en som også har fått lønn!

Hello Baby Lou sa...

Godt det ordnet seg for snill jente og æsj, ingen lønn her ennå.

Ha en fin helg!

Anita sa...

Good for you. Hilsen ei som faktisk må vente HELT TIL mandag før lønna kommer....