mandag 5. september 2011

Disippelen som forsvant

I dag morges hadde fjasebloggen 150 registrerte disipler, og Bergljot var så hoppende tilfreds med dette at hun besluttet å kalle inn til basar. Dessverre må basaren avlyses/utsettes, da en av disiplene har trukket seg i løpet av dagen, og det helt uten forklaring.

Bergljot grubler fælt over frafallet. Var det innlegget om bisperådvalget som ble for provoserende? Eller har Bergljot skrevet for mye om trim og trening den siste tiden? Eller er Bergljot blitt tam, daff og kjedelig?

Så mange spørsmål, men så få svar. Og foreløpig ingen kvalifisert milepæl som resulterer i basar.

16 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Tam og daff? Ikke du nei!

astorset sa...

Du er absolutt ikke daff og kjedelig, så jeg har herved lagt meg til som følger for at balansen skal gjenopprettes

frk. Figenschou sa...

men du, jeg er jo en disippel og har vært det fra starten, det vet du jo. Så du kan jo regne meg inn, jeg gidder bare ikke det der følgerstyret for jeg har sån gammel bloggerplatform fra steinalderen. Eh og uansett. Jeg har deg i feedly-en min.

Ok? lag basar.

Frk.Virrum sa...

Jeg er NY disippel, og tam er ikke mitt inntrykk av deg, og jeg forsvinner ikke. Hjalp det..bittelitt? ;-)

Anonym sa...

Kjedelig? Njet! Fortsett bare!

Mcath

Pia sa...

Ha ha, ser en ny disippel har kommet til, så kjør basar! Jeg har også et visst frafall, prøver å ikke bry meg om det, så lenge man i lengden faktisk går i pluss. Men en dag mista jeg to. Samtidig. Da lurte jeg fælt. Men sånn er vel den harde hverdagen som blogger.

Anonym sa...

Det er igrunn interessant hvor opptatt folk er av følgere. Synes det er stas selv, at noen leser det jeg skriver, for uten lesere forsvinner meningen med blogg. Likevel: Når man har så mange følgere som du og Pia har, så kan jeg ikke skjønne at det betyr noe om en eller to forsvinner. Med så mange følgere vil jeg tro at antall lesere er jevnt høyt?

Er ikke meningen først og fremst å vite at en ikke snakker med seg selv, men at flere er innom og setter pris på innleggene?

Lammelåret sa...

Den siste anonyme meldingen (kl 2043) ble postet for raskt. Den er skrevet av meg.

alw`en sa...

;) Venter i spenning!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ser nr 150 har lagt seg til så da venter jeg spent på basar.

Unknown sa...

Gratulerer med 150 tilhengere! Det er nok trim-innleggene dine som skremmer lesere. Eg er heldigvis ikkje lettskremt, men blir det mange nok trim-innlegg forsvinner eg!
Kjør basar!

Janet sa...

Jeg er klar med knapper og ører. Vanker det fruktkorg?

Bergljot sa...

Tror ikke at jeg hadde merket frafallet, om ikke tallet i utgangspunktet er såpass rundt at det ligger an til basar:-) Følgere er kjekt, men det er litt sånn som med treff-tallene; det er mest stas med treff og nye følgere når man akkurat har begynt å blogge og ikke har så mange som leser seg.

Trine sa...

Herregud, jeg gleder meg til bazzzzzar! Og følgere kommer og går. Men kjekkest når de kommer :)

Lammelåret sa...

Det er jeg helt enig i, Bergljot! Jeg har mange dager der besøkstallet knapt endrer seg og der maks ti er innom. Det er vel ikke de dagene som inspirerer mest, for å si det slik.

Uansett. Aktiverer 150 følgere basar, altså? *alt man har å lære*

Mette sa...

Hyggelig med folgere, men synes vel at treff-tallet sier mere. Men artig er det a folge med uansett. Na venter vi ALLE pa bazzzzzar... ;-)