tirsdag 6. september 2011

Hjelp, jeg havnet på www.netlog.com

For noe skit! Jeg har jevnlig fått noen henvendelser på epost fra folk som vil ha meg med på netlog. De sier at jeg kan få se bildene deres der inne, og at alt er så stas på netlog, atte. Jeg har vel reagert på at det er Kjell, gutt 64 og Ellen, jente 58 som har vært mest aggressive på vervingen - så jeg har ignorert mailene. Ignorert og ignorert.

Jeg må innrømme at jeg er venn med Ellen og Kjell på Facebook. Men det var ikke på mitt initiativ - jeg vet om både Ellen og Kjell, men jeg tror ikke at jeg noen gang har møtt dem. Det er bare det at jeg er så dårlig på å avvise "venner jeg ikke kjenner".

I dag kom også en henvendelse fra Per Espen, gutt 49, han vil også vise meg alt han har på netlog. Ja vel, tenkte jeg, og registrerte meg for å se hva Per Espen har å by på. Det skulle jeg aldri har gjort. tabbe, tabbe, tabbe.

Plutselig ble det sendt ut eposter til alle kontaktene mine i adresseboka. Det gikk fort som f, og definitivt helt imot min vilje. Hallo, 129 hel- og halvkjente er blitt invitert inn på profilen til Bergljot, jente 42, ifølge netlog bosatt i Sogn og Fjordane. Jeg tror jeg dauer.

Etter meget om og men klarte jeg å avregistrere meg - men det hjelper lite i forhold til alle de stakkars kontaktene mine som sikkert tror jeg er helt tullerusk i hodet. Andre enn meg som har tullet seg inn på netlog? Hvis ja, hva gjør man egentlig der inne?

Jeg gremmes så langt inni marehalmen at jeg tror jeg går hjem og legger meg nå. God natt.

18 kommentarer:

Frk.Virrum sa...

Hehe...tror jeg skal fortsette å ignorere netloginvitasjoner..
Takk for advarsel!

Shy sa...

Hehe! Eg har akkurat meldt meg av. Har ikkje tenkt meg inn att. Skjønar ikkje kva eg skulle der heller. Blogg, Facebook, og no nylig, twitter får vere nok.
Men kjekt at du held til i Sogn og fjordane ;))

Madame Mim sa...

Jaha ja, du kom deg ut du! Jeg vil bare si deg at når du lokker folk i uføret så får du sannelig hjelpe dem opp igjen. Send sporenstreks en oppskrift til kjærringa med sopelimen så hun kommer seg ut også. Når jeg tenker meg om så har jeg visst ikke et eneste bilde liggende inne....

Unknown sa...

Eg har nok ikkje så mange venner...for eg har aldri hørt om det.
Men sikkert godt du kom deg ut av det!
God natt! :)

Anonym sa...

...ennå viktigere er det nok at jeg fikk mor mi ut... natta til deg også! Bergljot

Bente sa...

Jeg gjorde samme tabben..bare så du vet at du ikke er alene! ;-) Anbefaler å minst mulig med netlog å gjøre..nå er jeg avregistrert!

Jonna sa...

Har foreløpig ignorert alle forespørsler ang. netlog. Og det tror jeg at jeg fortsetter med.
Godt du fikk reddet både deg selv og mor.... :-)

SURRESILJE sa...

Takk for invitasjonen.. Jeg som trodde du ville ha meg med på noe gøy;)

Og takk for innlegget. Nå gidder jeg ikke gå inn. God natt!

Hilde sa...

Jeg har også fått noen invitasjoner derfra, men bare ignorert dem. Ikke vet jeg hva netlog egentlig er, og ikke har jeg tenkt å finne det ut på egenhånd heller. Men jeg tar gjerne imot en forklaring fra andre ;o)

Hello Baby Lou sa...

Haha, aner ikke engang hva netlog er for noe.-Kanskje like greit?

Frøken Frekkesen sa...

Merker meg at de to eneste jeg kjnner som har invitert meg på netlog er de to som på sine anonyme blogger har fortalt at de ser porr på Digital4. Tilfeldig? Neppe.

Siri sa...

Jeg ble også invitert - men jeg kjente henne da. Synes bare dama er urteit og hadde mindre enn null interesse av å se bildene hennes...
Men det var vanskelig å takk nei, ble noen purringer også!

Alexia sa...

fort gjort! Tror ikke jeg har vært borti det, men da veit jeg jeg skal styre unna ja.

hh sa...

Akk ja. Netlog er rare greier. Jeg har klart å stå imot.

Savannah sa...

Hei Bergljot, en litt forsinket kommentar til tidligere innlegg: Jeg har trimmet regelmessig i 30 år, men har dessverre ikke blitt treningsnarkoman. Hadde det ikke vært for min fantastiske 10 år eldre ektefelle, som får meg med ut, så hadde jeg sikkert vært et utflytende vrak. Hvis du risikerer å bli treningsnarkoman, så vær glad for det! Min mor, Bergljot, er en tung, eldre dame. Når hun faller, så faller hun tungt! Kom i form nå - og finn balansen!

Bispedømmeråd: Huttetu til organisert religion!!!

Når det gjelder netlog, så har jeg blitt invitert av en venn på 62. Men han ble presentert som "gutt 42 år" - og da fattet jeg mistanke. Han har ingen grunn til å lyve på alderen.

Bannefingen (- det heter vel ikke finger på Sola?): Jeg likte godt den med hele familien - og hunden også!!

!

Inger Anne sa...

Hei, ditt velskrevne innlegg med humoristisk vri, gikk "rett hjem" hos meg, og beskriver også noe av det samme eg har opplevd med netlog gjennom det siste året.
Eg har facebookprofil og driver mye med foto, forøvrig, men har aldri registrert meg på netlog, og synes det er rimelig "slitsomt" å bli "tvunget" på seg enda en nettportal/arena, å forholde seg til. I dag var eg på nippet til å registrere meg på netlog....helt til eg leste ditt innlegg......*puh*.....enda godt eg lot det være...;-)

tovehalv@hotmail.com sa...

Jeg prøver å få netlog til å stryke min avdøde søsster fra siden ,hun døde 23-12-2012. Men det var verre, de forlanger å få kopi av dødsatest! Kjenner ingen synske personer, som jeg kan spørre om hva kode hun brukte på Netlog.Noen som har peiling PÅ HVA JEG skal gjøre ?

Anonym sa...

Please let me know if you're looking for a writer for your site. You have some really great posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like to write some articles for your blog in
exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested.
Many thanks!

Stop by my webpage - plytki ceramiczne