onsdag 22. desember 2010

40. og 25.000. Og 99.

I dag skåler vi først og fremst at Pia er blitt førtis. Og så feirer man litt til for at fjasebloggen nå har rundet 25.000 besøkende (mange av dem er nok begått av meg selv, men skitt la gå). Og - sist men ikke minst - så feirer vi at bloggen nå har nesten 100 følgere.

Hadde jeg ikke vært så blyg, skulle jeg lagt meg til som følger selv. Liksom for å komme opp i et tresifret antall nå til jul. Men man kan jo ikke bli sin egen følger nummer 100, kan man vel? I så fall skulle jeg ha gitt meg selv en premie.

Jeg kan røpe at jeg har gitt meg selv en premie allerede, og det helt uten å bite meg selv i halen som følger av egen blogg. Jeg har bestilt meg vaskedame! Jeg tror ikke hun er svart, for hun er jo fra Polen, men jeg gleder meg hemningsløst til å bli kjent med henne. Nå må jeg bare se til å få rasket sammen heimen til et anstendig nivå, sånn at hun ikke snur i døren.

8 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Grattis med flotte tall på bloggen! Og med vaskedame! Godt valg! Vi hadde det for noen år siden, i det forrige huset vårt. Akk, savner det. Mulig vi må vurdere det på nytt. Var gull verdt.

tigerlilja sa...

Hade jag varit så teknisk att jag kunde, så hade jag varit följare för länge sen, så du kan räkna mig. Och du - det blir jul - den där julen barnen kommer att minnas 'när vi bakade pepparkakor'.

Shy sa...

Hei, der var tallet 100 på plass, gratulerer!
Når mine var små, vaska min lillesøster for oss, for 100 kr veka. Det var deilig!

Bergljot sa...

Takk takk;-) Aneta fra Polen vil nok ha litt meir enn 100 kroner veka, vil eg tru... Og mi lillesøster har visst meir enn nok med sitt eige hus. Synd.

SURRESILJE sa...

Hurra for vaskedame!

Gafflan sa...

Vaskedame skulle jag också behövt. Gratulerar till det och 100 följare!
En riktigt God Jul till dig och din familj.
Klem.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Grattis med vaskedame - og nå 100 følgere. ☺

Siri sa...

Gratulerer med fine tall og vaskedame :-)

Gledelig jul til deg og dine.