torsdag 23. desember 2010

...ikke bare gammel, men steingammel... (del 2)

I dag fikk jeg brev fra NAV. Jeg trodde at det kanskje et utbetalingskort (og det hadde passet bra...) - for reiseutgiftene i samband med tåoperasjonen min. Det var det aldeles ikke. Det var et frikort!

Salte bananer. Jeg er blitt så behandlet av helsevesenet i 2010 at jeg er berettiget til frikort - i likhet med (andre) gamle, kronisk syke og folk med generelt svekket helse. Bergljot, som har ment og trodd at hun er en kjernesunn sjel i et forholdsvis sunt legeme.

Rett skal være rett - det er nok i hovedsak Sør-Norges mest omtalte (-bloggede)tå som har utløst dette sosiale godet. Alle registrete utgifter på vel 1858,70 kroner er tilknyttet min høyre stortå (med unntak av noen allergitabletter på blå resept).

Det er jo litt annoying at det bare er åtte dager igjen av året. Med mindre jeg pådrar meg noe uggabugga i romjula, blir det ikke noe mer doktorfråtsing på Bergljot i 2010. Jeg får trøste meg med at jeg får refundert noen kroner fra NAV i januar. NOK 18,70, for å være presis.

De grunkene blir kjekke å ha på januarsalget.

5 kommentarer:

Siri sa...

Godt å vite at Nav fungerer i det minste noen ganger. God jul!

Siw sa...

Hihihii, kr 18, 70 :) Men jeg er enig med Siri, det er jo godt å vite at Nav gjør som de skal, da! Selv om du ikke får mye glede av frikortet :) Håper tåa virker som den skal? Riktig god jul til deg og dine :) Klem!

Unknown sa...

He he! Det er litle juleaften, og du skriver om NAV og ei tå!!?
Bra det Bergljot! Kan bli litt mykje jul nå i disse dager..
God jul til deg og dine likevel!!

Liv-Inger sa...

Alle monner drar når januarsalget starter :-)

Bloggoberta sa...

Velkommen i Frikortklubben 2010! Jeg fikk mitt for en måneds tid siden. Har hatt et snev av hypokondri dette året, pluss en mandeloperasjon som ikke ble helt vellykket. I et sinnsykt øyeblikk vurderte jeg faktisk å ta en ny mandeloperasjon i romjulen, for å få benyttet frikortet, men slo det fra meg. Orker ikke å gå inn i det nye året med sår hals.