mandag 20. desember 2010

Sorel-beib med Pedometer Plus


Jeg har fått julegave av jobben. I fjor fikk vi en liten eske med konfekt fra Pascal og ei sjokoladekokebok, og det var fint. Jeg spiste opp all konfekten selv, på cellekontoret.

I år har jeg fått noe ganske annet. Jeg har fått et Pedometer Plus. En overmåtes avansert skritteller som kan fortelle meg mye om ting jeg helst ikke vil vite så mye om. Den kan telle skrittene mine, den kan måle hvor langt jeg skritter og den kan si noe om hvor mange kalorier jeg svir av mens jeg skritter den aktuelle distansen.

Og så har den automatisk timer også (stoppeklokke?) og noe som heter safety lanyard, som jeg ikke helt vet hva er. Safety lanyard klinger forresten kulere på tysk - Sicherheitsschnur sier de der. Sikkerhetssnurr. Stilig.

Jeg liker godt å gå, men jeg går ikke så mye. Jeg liker nemlig godt å sitte også, og så har jeg en fot som ikke er helt oppe og går etter den meget omtalte tåoperasjonen i medio oktober. Poten er fortsatt hoven, og den får bare plass i en type sko per nu - nemlig mine eminente, men stygge Caribou Sorels.

Jeg har gått i Sorel-støvler i hele vinter. Jeg bruker dem på jobb. Jeg har til og med brukt dem til skjørt. Og erfart at det går helt fint, så lenge barrierene brytes en for en. De kan sikkert brukes til bunad også - og det er bra, for det kan jaggu meg ikke bunadssko. Tenk det; sorels og hardangerbunad med et Pedometer Plus i perlebeltet. Det blir saker, hurra hurra.

Bruker dere Pedometer i hverdagen? Eller sorels? (Nå skal jeg guggle fram et bilde av en sorel, det er jo ikke sikkert at dere vet hva det er for noe.)

10 kommentarer:

Bling - our elf on the shelf sa...

Hehehe, jeg hadde nok før brukt sorels enn pedometer kjenner jeg meg selv rett ;)

Ha en fin dag.

Trine sa...

Bunadsko skulle blitt bannlyst!
Jeg har ikke sorel - men UGGs - de som ved første øyekast ligner litt på dine sorels. Det er 4. vinteren med de samme skoa - Så de var vel verdt sin (sinnsyke) pris! Jeg fryser aldri på beina!
Pedometer fikk jeg fra svigermor for noen år siden. Tror hun mente jeg skulle trimme. Men jeg sitter så kjempegodt i sofaen.....

Pia sa...

Sorels har jeg, og jeg får ikke gnagsår.
Pedometer har jeg ikke.

63 grader nord sa...

Etter et anseelig antall tå operasjoner er jeg godt bevandret i alternativ-til-bunadsko-sjangeren ;0) Sorel funker utmerket! Det gjør også militærsko, Dr. Martens, div Ecco-sko og til aller nødigst kan man fint bruke svarte joggesko. Pent? kanskje ikke... Praktisk? absolutt! Riktig i forhold til bunadspoliti? kanskje ikke... men man brukte da ikke bunadsko til bunad bestandig før heller - det var jo helst til fest da, så hvorfor ikke bruke Sorel. Kankje litt varmt innendørs da, men ute- perfekt!

Ha en superfin jul både med og uten Sorel og bunad!
Meg finner du julaften i Trønderbunad og sandaler! :0)

Janet sa...

Det der var fremmedord for meg. Jeg er nok litt bakpå på skofronten. Hater å kjøpe sko. Så jeg har ønsket meg til jul. Kanskje det er noen av disse som havner under juletreet?

Liv-Inger sa...

Sorel har jeg. Akkurat sånne som du har avbildet. Og jeg elsker dem! Ja, de er litt tunge. Man løper ikke akkurat 60 meteren på null komma niks med disse på beina. Men de er varme! Og det, det er gull verdt for en kaldpinn som meg :-)

Heidi sa...

Jeg kjøpte meg en svindyr skritteller i fjor. Med gode forsetter. Etter å ha lest innlegget ditt nå, sa jeg til mannen at jeg ønsker meg nye batterier til den til jul. Det må jeg vel få?

Trollmora sa...

nei de der greiene har jeg nok ikke nei og jeg syns navnene dems ligner mer på et gresk ordtak enn støvler og skritteller altså :) men så er jeg en alien i både støvlenes og skrittellerens verden da :)

Bergljot sa...

Fnis. Det farlige med sorels o.l. er at de er så komortable og varme at man ikke vil ha på seg noe annet (på beina) etterpå...

Anonym sa...

PEDOmeter, SKRITTeller..... ganske grove navn på en ganske så uskyldig sak...