søndag 19. desember 2010

Beretningen om en varslet basar

Jeg må bare aller ydmykest få melde at det nærmer seg noen milepæler her i selveste Bergljot-bloggen. To stykker, så vidt jeg kan se - nemlig innen kategoriene antall treff og antall følgere. Vi nærmer oss henholdsvis 25.000 og 100.

Jeg er mer sikker på at bloggen vil runde 25.000 enn 100 - men uansett er en basaaaaar under planlegging. Jada. Jeg tror den kommer til å oppstå i januar, for det er jo, som alle vet, en skikkelig skitmåned. I januar er vi tjukke, fattige og daffe.

Og hvis noen oppfatter det slik at dette er en skjult oppfordring til eventuelle ikkefølgere om å legge seg til som følgere, så er det ikke det altså. Jeg er godt fornøyd med de 96 jeg har per 19. desember. Men derimot hvis noen vil ta følge til tross for denne ikkeoppfordringen, så er de selvsagt mer enn meget velkomne.

Og så en liten hale som egentlig hører hjemme under det forrige innlegget. Jeg så faktisk julekonserten med Kurt i går. Den var ikke så aller verst for det meste. Så er det sagt (men jeg mener fortsatt det jeg mente her forleden om dem sangen dere vet).

5 kommentarer:

Tenkerbell sa...

And then there were 97... :)

SURRESILJE sa...

Hvilke milepæler! Synd de ikke inntraff før så du fikk brukt pepperkakedeigen på noe fornuftig;)

Shy sa...

Slike beretninger likar eg å høyre! :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, basaaaaaar i januaaaaar. Superdupert.

Pia sa...

Og nå har du 98 - dette blir spennende - tipper på basar innen lille julaften!