lørdag 23. oktober 2010

Seks korssting

I går skiftet Gemalen bandasje på den nysløyde foten min. Han er en hjelpsom fyr, og hadde nok sett fram til det øyeblikket lenge (han er naturfaglærer og dissekerer så ofte han kan).

Foten ser slettes ikke verst ut, synes jeg. Den er riktig nok fortsatt gul (jod?) etter operasjonen, men den fæle svineknoken ved stortårota er gone. Nå har jeg bare en lekker liten korsstingsøm der.

Seks sting. Det er jo ingenting. Jeg har født barn og blitt brodert før, for å si det sånn. Seks sting i foten er ingenting sammenlignet med snurpesøm i perleporten. Men fikk jeg sykemelding da? Neida.

Gemalen ble kun pålagt et midlertidig besøksforbud som for all del ikke burde vare for lenge - for da kunne man risikere at ting aldri gikk seg til. Man kunne bli permanent gjengrodd, kunne man få inntrykk av.

Vel, det får være nok om husflid for denne gang. Jeg har hatt en lengre telefonsamtale med fin fagre venninne Jorunn i dag, hun fantastiske med den hvite sofaen (som dessverre er blitt dynket i en kopp te, og følgelig ikke er så hvit over det hele lenger). Hun mener at det er litt dødt inne på Bergljot-bloggen for tiden.

"Jeg opplever jo ikke noe, så jeg har ikke noe å skrive om," argumenterer jeg (det er jo grenser for hvor mye man kan skrive om ei tå. Man vil jo ikke kjede sine lesere.)

"Men du kan jo skrive veldig mye veldig bra om veldig lite. Du er utrolig god til å koke suppe på en spiker," mener Jorunn, og påstår videre at hun er innom fjasebloggen mange ganger til dagen for å fange opp alle oppdateringer.

Huff og huff. Jeg kjenner at det bare er et spørsmål om tid før jeg begynner å listeblogge.

Hilsen Bergljot, som ikke har dusjet (har ikke lov) eller vært utendørs siden mandag. Og ja, det er fortsatt synd på meg, selv om tåa blir fin.

8 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Jeg holder med Jorun. Ond tå eller ikke. Du MÅ skrive! Herlighet, jeg ler så jeg griner! Snurpesøm i perleporten?!? Du får sagt det!

Ønsker deg en riktig god helg! Og fortsatt god helbredelse!

Shy sa...

Hohoho! Kjede sine lesere du!! Never!
Du skriv morsomt om alt!

karen i hagen sa...

snurpesøm i perleporten!!!
Hvorfor hadde jeg ikke hørt det uttrykket før jeg fødte?
Glad du blogger, jeg. Om hva som helst.
(Og for å komme med kulturell tilleggsopplysning...Hørte om ei som lå på rom på føden med ei dame som kom fra setting (usikker på om følgende skikk var kulturelt eller religiøst betinget) der mannen "gjenerobret sin frue innen 24 timer etter fødsel. Og han gjorde det også denne gangen. Med tilhørere. Sier fortellingen.

Pafrika Og Belkini sa...

Det er klart det fortsatt er synd på deg! Og ja, du kan utvilsomt koke suppe på en spiker!

Fortsatt god bedring! Og jeg tror Blogglandia fint tåler noen tåhistorier til. De ni andre tærne da, tror du ikke de snart begynner å føle seg litt forbigåtte?! ;)

MammaMy sa...

Tippar at lister òg kan bli morsomme dersom dei kjem frå denne kanten! ;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Du er god til å koke suppe på spiker, eller gode betraktninger og hverdagsfunderinger kan vi også kalle det. Kan du ikke dusje med foten utafor da? Har du badekar er det jo ikke noe problem. Ellers går det faktisk an å ha en pose på foten. Jada.

Hanne sa...

Snurpesøm i perleporte var god, den må jeg huske på å bruke ved en høvelig anledning.Jeg leser gjerne oppdateringer om tær.

Bergljot sa...

Takk for omtanke, søte dere! Jeg har nå vært i badekaret, og det var supert! Er nå blank både i pelsen og øynene;-)

Og nå har jeg også rettet opp et par teite trykkleifer i innlegget. Jeg vurderer å begynne å lese gjennom innleggene før jeg publiserer (men det er et stort skritt å ta for en kamikazeblogger som Bergljot).