torsdag 21. oktober 2010

Om blogging i narkorus


Her om dagen blogget Trine om ullteppet som loer svære ulldotter oppi ullsofaen hennes. Et sårt innlegg, vil jeg si, der hun ber om gode, ømme råd fra Blogglandia.

Siden jeg var brilleløs og narkotikapåvirket da jeg leste innlegget (ja dere har vel sikkert fått med dere at jeg har vært gjennom en dramatisk stortåoperasjon?), mente jeg bestemt at det var en av Trines praktfulle saueputer som lå pent anrettet i bakgrunnen. Og der og da føltes det riktig å påpeke at ulldottene nok stammet fra putesauene.

Men au da! Det var visst ikke en sauepute. Ifølge Trines mor var motivet Trines nydelige tvillinger, altså Trines mors barnebarn. De loer trolig ikke.

Nå når jeg er nykter og bebrillet, skjønner jeg ikke hvordan jeg kunne ta så feil. Unnskyld, Trine. Jeg skjemmes. Bildet over er en av Trines fantastiske saueputer, det er gjengitt uten tillatelse - men det er fordi jeg ønsker meg en sånn en til jul, og da må jeg jo vise hvilken en jeg mener (leser du, Mim? her kan du bestille).

11 kommentarer:

Madame Mim sa...

Jo -ho. Dette var riktig fine puter Bergliot.
Fikk det med meg, at du kunne tenke deg ei sånn ei.

Loise sa...

Riktig kule puter, en sån sauepute må gjerne få bo under juletreet her også;-) Synes egentlig den historien hadde passet godt som reklamefilm, redd jula og selg historien til ett reklamebyrå for masse kroner:-D Når en ser på alle teite reklamene så kan en jammen trenge noen som virkelig er morsomme;-)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ho ho, Bergljot på Pinex Forte = ekstra artige innslag.
Lykke til med tåa, mer lykke til til Gemalen som fungerer som sykepleier.

Anonym sa...

Hehe så feil ken man altså ta uten briller. Flotte puter. Reine lykkepillen og besøke bloggen din...ler lenge etter at jeg har lest innleggne dine. Stor klem.

Bling - our elf on the shelf sa...

Hehehe, jadda det er lov til å ta feil. Ikke så lett når alt surrer grunnet deilig dop ;)

Osloskånskan sa...

Igår gratulerte jeg deg med navnedagen; hvor ble den kommentaren av??

Trine sa...

Jeg la da igjen en laaang kommentar her igår..... har du redigert den bort? Ser det er flere som savner kommentarer. Da satser jeg på at det er blogspot som har gjort en glipp. Fin lørdagskveld!

(og siden jeg er så innmari trøtt, gidder jeg ikke akkurat nå å gjenskape den lange, spontane kommentaren min...Masse fjas - som kokte ned til et kjempetakk for reklamen :) Du er grei!)

juni sa...

Hehe :)
Fine puter og godt skrevet.
Ha ei god helg med eller uten dop :)

Trollmora sa...

min kommentar er heller ikke her? Jeg håper jeg ikke skrev noe upassende? Men jeg kommenterte bare at jeg fant historien komisk. . .. ?

Hello Baby Lou sa...

Hihi, morsomt!

Bergljot sa...

Det er nok blogger som har tøyset;-) Jeg har ikke redigert bort noen kommentarer. Merkelige greier;-)