lørdag 13. februar 2010

Undertøy

I morgen er det morsdag, valentingsdag og fastelavn på en gang. Min mann er av det oppmerksomme slaget. Jeg har allerede mottatt roser (for morsdagen) - og han er i full gang med å bake boller (fastelavn). Om han har planer om også å markere valentinsdagen, er jeg usikker på.

Jeg ser tabloiderne, iallfall annonsene i dem, foreslår at oppmerksomheten på denne dagen kan bestå i undertøy. Dette vil jeg på det sterkeste advare mot, for fallgrubene er mange. For det første er det lett å trå skeivt i forhold til størrelse. Jeg vet iallfall at JEG hadde blitt sur om gemalen hadde kommet med for smått undertøy - og at jeg hadde blitt like grinete om det var for stort.

Stil og fasong kan også bli feil. Trusser og bysteholder bør ikke være for tekkelig, for da kan man jo mistenke giveren for å se på en som aseksuell og kjerringaktig. Trekker han det for langt andre veien, med blonder og stringer og åpninger på uventede steder, kan man fort mistenke mannen for å ha baktanker.

Alle disse utfordingene kan naturligvis løses. Med et gavekort, for eksempel.

3 kommentarer:

Knutine sa...

Måtte humre litt da jeg leste ditt innlegg nå.
Så sant,så sant..
Min kjære har bedyret at klær kjøper han ikke
...
Men tulipaner har jeg fått i dag på forskudd..
Har kjøpt en eske sjokoladehjerter,diktet et vers til min kjære-men en ting vil jeg si,dikter er jeg ikke..hehe

Ha en flott morsdag...

Elisabeth, innerst i veien sa...

He, he, jeg tenkte på dette da jeg så Bogerud avertere med 30% på Sloggi i anledning morsdagen...Tror ikke en sloggitruse ville gjort samme susen som en lekker blondesak - i riktig størrelse selvfølgelig.

Bergljot sa...

Sloggi hadde definitivt vært et feilskjær...