torsdag 4. februar 2010

Status fra lasarettet


Kanskje er det han norovirus som er innom her, kanskje ikke. Uansett ser det ut til at han i ferd med å trekke seg tilbake - iallfall midlertidig. Kostas er fortsatt gråblek og lett febrilsk, men han har ikke gault på noen elg siden seint i går kveld. Vilhellerikke har holdt tett siden i morges, og har vel stort sett samme allmenntilstand som broren.

Men så er det jo det med smittefaren, da. Vi vet jo ikke om han norovirus bare hviler seg før han slår til på ny og skubber oss andre overende. Det skulle jammen ikke forundre meg om det i så fall skjer til helga. Sånt skjer jo alltid i helga. Akkurat som all oppkasting alltid skjer i min seng maks ett døgn etter sengetøyskifte.

Dette har vært en lang dag for meg og vaskemaskinen. Og det blir enda en slik en siden barnehage og skole truer med utvisning dersom ungene ikke holder seg hjemme i 48 timer etter siste kastoppkule.

Jeg velger nu å være proaktiv i forhold til viruset vårt. Jeg forebygger med kaffe, sjokoladeis OG rødvin - parolen er at "med godt skal ondt fordrives. Og blir jeg kvalm, er det iallfall ingen som kan påstå helt sikkert at det skyldes rødvinen.

Dette blir bra.

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hurra for vaskemaskin i hvertfall....noe mer oppmundtrende enn det kan jeg dessverre ikke by på. :-)

Bergljot sa...

Tiltredes!