lørdag 14. mars 2009

Ut på tur


I går var jeg og Frekkesen på byen. Først drakk vi vin hos Frekkesen mens vi påførte sparkel med raus hånd. Etterpå så vi på John Veggo og Kristoffer Skog på Falken. Det var veldig morsomt! Iallfall der og da. I ettertid sliter både jeg og følget mitt med å rekonstruere happeningen. Vi har nemlig fått temporær afasi eller hva det nå heter.

Jeg er nokså sikker på at vi drakk øl flere steder, og jeg er helt sikker på at vi godt kunne ha spart oss for flere av øllene. Burger King vakte imidlertid søte minner, for Fru F, altså. Det var jo der hun i sin tid sjekket opp/ble oppsjekket av Mr F. Stilig!

Denne gangen ble det lite sjekking. Vi ble kjent med to søte svensker på 23, og jeg ble forsøkt forført av en mann i godt voksen alder. Heldigvis tok Fru F ansvar og påpekte at han hadde farget håret og at han framsto som useriøs fordi han hadde tre unger med like mange mødre. Da stakk han, gitt.

Vi var seine seng, og i dag er vi uggne i magene våre og tunge i hodene. Men alle var samde om at det var ein kjekk tur.

4 kommentarer:

Frk. Frekkesen sa...

Først av alt - blogging om samtaler og hendelser i alkoholpåvirket tilstand er bare lov når det har gått to år eller mer.

Dernest: Påpekte jeg at han hadde farget håret, sier du? Det var ganske frekt, selv til meg å være. Skjønner i grunnen at han foretrakk deg.

Bergljot sa...

Han var jo godt oppi 40-årene og hadde nattsvart hår, og det kommenterte du, ja. Jeg lot meg besnære over at ha fortsatt hadde hele manken intakt, rundt oss blir det jo snauere og snauere.

frk. Figenschou sa...

jeg har altså tatt meg den frihet å lenke til begge ovenstående kommentatorers sider...ettersom jeg nå leser likevel.
I et anfall av sjenanse førte jeg dere begge opp som søstre av haren, og ikke i kraft av dere selv.

Bergljot sa...

Trevligt! Jeg synes det er stas å ha en leser jeg ikke er slekt med. De andre er på sett og vis forpliktet til å følge meg opp.