fredag 6. mars 2009

Nå gjør jeg noe jeg strengt tatt ikke burde

Testing testing. Jeg tror ikke jeg er noen gudsbenådet blogger.

Universet mitt er lite og trangt, overbefolket med jobb og arvinger og ektemann og hus og heim. Dette vil antakelig farge refleksjoner, synspunkter og tematikk.

For tiden er jeg mest opptatt av min egen midtlivskrise (hjelp hjelp jeg skal bli 40), kronprinsens seksårsdag, min nye residens (under oppføring), Paaskeharen og Rollså sine boller i ovnen og min spiselige lille niese. Videre lar jeg meg engasjere av hva finanskrisen betyr for MEG, og oppseding av barn (primært MINE). I tilfeldig rekkefølge.

Dette kommer til å bli en nærsynt affære.

8 kommentarer:

paaskeharen sa...

Dette har ingenting med gudenåding å gjøre. Du har brodd og evnen til å se og det er igrunnen det viktigste. Det viktigste med blogging er å ikke slippe det kjedelig. Og la oss se om du ikke er bedre til å oppdatere enn vel, enn Frekkesen i det minste.

paaskeharen sa...

Og hvordan får du til å legge kommentarene på forsiden? Hekkan.

Bergljot sa...

Hø? Ren flaks. Nå fomler jeg med å finne ut hvordan jeg skal få redigert vekk en trykkleif.

paaskeharen sa...

Haha. Nå forsvant de.

Bergljot sa...

Slemmen.

Frk. Frekkesen sa...

Hva har du fått deg en helt egen blogg også!? Du må skrive de morsomste postene på Fra avvik til..

Bergljot sa...

Jeg tror ikke at jeg kommer til å være morsom verken her eller der etter den fæle dagen i neste uke. Men kanskje jeg klarer å være litt ettertenksom og gammelmodig. Kanskje klok?

paaskeharen sa...

Nei, legg indrefileten på din egen og leftoversene på Frekkesens side. Logisk. Bestefaren til Rållså er over åtti og han sender tekstmeldinger. Litt tidlig å legge årene til tørk. Når man er førr.