mandag 9. september 2013

Ferdig valgt, og takk for det. Og IKEA og BI.

Jeg innrømmer glatt at jeg ikke har fulgt veldig godt med i denne valgkampen, på tv altså, og de som finleser Bergljot-bloggen (ha!) vet hvorfor, likevel må jeg si at det er godt at det er over, at Bergljot er ferdigstemt og at det nå blir en ende på dette her.

Valgstyre ble det ikke på meg, det viste seg at vedkommende som skulle se til mine barn plutselig hadde glemt at h*n i lange tider hadde planlagt valgvake med De Grønne (eller grønnasene, som jeg kaller dem, og det er mangfoldige grunner til det). Så sånn er det. Dessverre har jeg en åpen blogg. Hadde ting vært annerledes, skulle jeg ha utdypet kraftig.

For mitt vedkommende var altså valget over før helgen. Jeg har lest veiledningen om gjennomføringen i valglokalet til ingen nytte, og besitter nå en kunnskap jeg neppe får bruk for før om tidligst fire år, og da er den nok uansett glemt. Herlig.

Jeg har imidlertid tilegnet meg annen nyttig kunnskap i helgen - nemlig skruing. Jeg har satt sammen mitt første IKEA-møbel helt alene, om vi da ser bort fra den feilmonterte skohylla fra om lag nittenpilogbue.

Svennestykket er en skrivepult med både skuffer og skap, og den ble akkurat som forventet/forespeilet. Jeg kan ikke akkurat si at denne triumfen har påført meg blod på tann, men jeg er iallfall ikke så engestelig for å gjør det en annen gang. Men jeg skrur fortsatt kun manuelt, ekspertene får ta seg av drillingen.

Apropos ekspertise; i slutten av oktober blir jeg student. Det virket litt mer fristende før enn da jeg fikk se pensumlista, jeg skjønner nå at det faktisk også må studeres. Siden jeg har programfestet at jeg ikke skal på studentkro, får vi satse på at det blir grei skuring.

Heldigvis er mesteparten av litteraturen på norsk, og heldigvis skal jeg på studietur til NYC, det blir bra. Litt uheldig dog at turen er lagt til begynnelsen av januar, like i forkant av lønning. Hallo, var er poenget med det, liksom.

Og så håper alle får en fin uke!

5 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer med vel utført skruing (Ikke screwing, det legger jeg meg ikke borti. Ikke var det snakk om en seng fra IKEA heller....Og nå er jeg i ferd med å snakke meg helt bort. )

Vi skal nok fikse spesialtilpassa studentkro. Sånn samme dag som novemberlønna er tilgjengelig. Tidlig nok til at du ikke har skjønt hvor slitsomt BI er.

Bergljot sa...

Kaller du meg inn, kommer jeg :-) Jeg er glemsk og veldig lett å distrahere, faktisk.

Osloskånskan sa...

Heeey...! Kommer du hit??
Elisa: Eeeelsker kommentaren din!

AvMeg sa...

Gratulerer, du er god :) Høres herlig ut med studietur til NYC. Hva skal du studere? :)

Anonym sa...

Digital kommunikasjonsledelse. Skummelt.... Bergljot