fredag 6. september 2013

Dagens blundere. Jeg nevner i fleng.

Jeg vandrer på en måte fra suksess til suksess, føler jeg. I dag, for eksempel, har jeg vært på obligatorisk valgmedarbeideropplæring på Sola rådhus. Jeg møtte fram i god tid, som vanlig, det var bare det at jeg møtte fram på feil dag. Jeg skulle visst vært der i går.

Det ble rett og slett spesialundervisning, for det viser seg at Mildrid trenger meg på mandag. Så da så. Håper jeg skal stille i et valglokale jeg vet hvor er, og så håper jeg at jeg settes til å stemple sedler. Det forekommer meg å være den minst krevende oppgaven i valglokalet.

Ellers har jeg kjøpt meg stearinlys. Igjen. Havner jeg på IKEA eller lignende, må jeg ha lys. Uavhengig av reelt behov og beholdning. Irriterende nok var ikke kuppet et kupp likevel. Når veldig dyre lys er satt ned til halv pris, blir de ikke nødvendigvis rimeligere en billige lys til full pris. Og hvem i helsike trenger vel håndstøpte lys, unntatt kanskje paven?

Om en halv time skal jeg dessuten ut og jogge med Bodil. Det er nok dagens sjefsblunder - for det bøtter ned, og det har lynet og tordnet i timevis. Jammen bra at jeg kan varme meg på de håndstøpte lysa mine mens jeg studerer brosjyren "Veiledning for stemmemottakere ved stortingsvalget 2013".

Alt henger nemlig sammen med alt.

3 kommentarer:

Pia sa...

Lykke til som valgmedarbeider. Møt opp på riktig dag.

Anonym sa...

Er det ikke meningen at man skal FØLE seg bedre av håndstøpte lys, da?

Det har jeg trodd hele tiden.

Bergljot sa...

Å, det har jeg ikke tenkt på! Lysene er uansett veldig pene, og de brenner godt. Synd at jeg ikke har noen å romantisere med :-)