fredag 23. august 2013

Vinner jeg kjolen? Eller ikke.

Jeg er dame. Damer liker kjoler (og sko, men det får vi komme tilbake til). Jeg liker Kjoledamen-kjoler. Jeg EIER mange Kjoledamen-kjoler, og de aller fleste har jeg handlet på nettet. Men ikke alle, altså, tross alt befinner butikken seg i Stavanger.

Nå har Kjoledamen fått så mange Likes på Facebook at Kjoledamen vil gi bort en kjole til de tre beste nettbutikkundene sine. Så nå går jeg her og venter på e-post om at jeg er blant de tre utvalgte.

Jeg er likevel litt usikker på hva som er best - gratis kjole (og bekreftelse på at jo, jeg er en netthandelversting) eller ingen gratis kjole (og bekreftelse på at jeg har vesentlig mer å gå på). Virkelig et dilemma, vil jeg si.

I mellomtiden - altså i påvente
av e-post eller ikke e-post - har jeg brukt tiden fornuftig. Jeg har bestilt to kjoler til (PayPal er en vidunderlig ting).

Den ene, den på bildet, er så fin at den kun tilbys i pygme-størrelse (34), likevel bestilte jeg den i tilfelle den er stor i størrelsen. Veldig sannsynlig, når det i utgangspunktet er en smal modell. Men men.

Litt spenning skal man jo ha (det er pinadø ikke mye spenning ellers, iallfall ikke selvpåført).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg heier på deg og unner deg en smashing kjole!!! :) gooo helg på toppen av det hele! I :)

Barbarella sa...

Har du vært inne på Manillusion sine sider og surfet?

Bergljot sa...

....jeg har vært der nå, Barbarella. Hvordan skal dette gå...