tirsdag 26. februar 2013

Så var huset solgt. Det gikk fort som f....

Det går fortsatt så det kviner i svingene. Huset blir solgt i går, og det til godt over prisantydning. Jeg burde juble, jeg vet det - men jeg sturer fortsatt litt over at jeg ikke skal få bo i det selv. Det blir en overgang å flytte fra villa med panoramautsikt til fuglekasse midt i et fuglekassefelt.

Men det blir nok bra når jeg har fått summet meg. Og det er sikkert hyggelige naboer i det nye nabolaget også. Rundt det nye huset mitt som har pyntevindmølle i hagen (!). Den skal for øvrig ut på finn.no fortere enn svint, hvis det faktisk er sånn at den følger eiendommen.

De nye eierne overtar 1. mai. Det betyr at vi har litt tid på å områ oss. Vi skal fordele flatskjermer og sølvskjeer, hvitevarer, tulipanvaser og katter. Blir sikkert kjempeartig å skulle bli enige om så mye på så kort tid.

En annen ting vi må bli enige om, er utvask. For så vidt er vi enige om at det må vaskes ut - men vi er ikke enige om hvem som skal gjøre det. Det eneste jeg er sikker på, er at det ikke blir meg, så da får han heller skrubbe selv (han tror ikke at det er så mye arbeid å vaske ned et hus på 240 kvadrat med integrerte hvitevarer og svære, skrå takflater. Han om det.)

Godt er det også at tiårsdagen i lekeland er ferdig avviklet. Mer trenger jeg vel ikke å si om den saken. Aldri har jeg gjort så lite forberedelser til et selskap, og aldri har jeg fulgt så lite opp; jeg trengte ikke engang å gjøre kaka ferdig selv. Slaraffenbursdag, var det.

Om to uker blir Bergljot 44 (ulp). Kanskje det også blir ei sånn lekelandgreie?

6 kommentarer:

Siri sa...

Gratulerer med salget. Tross alt. Når det først er som det er, er det godt å få det ut av verden.

Nedvasking er noe helvetes dritt. Jeg gjør heller ikke sånt.

Anonym sa...

Gratulerer med hussalg!
Og jeg blir gjerne med til lekeland om 2 uker... :-)
Jonna

HildeTarBilde sa...

Så flott at huset ble solgt så fort! Vi bestilte utvask av vår leilighet da vi solgte den i høst, og er VELDIG glad for det. Er verdt litt pæng å slippe det selv. Er alltid en mye større jobb enn man tenker på forhånd!

Anonym sa...

Gratulerer!! Happy end?

SURRESILJE sa...

Gratulerer med salget. Sikkert kjipt å miste det, men hadde vært kjipt å ikke få solgt og. Lykke til med fortsettelsen, og for all del, betal for utvask!

hege sa...

Gratulerer med hussalg! Gå for nok en lettvint bursdag, du - det er ingen skam i det, og av og til er det nettopp det man trenger - så kan du heller styre på neste år;-)

Og få noen andre til å vaske ut huset!