mandag 18. februar 2013

Ny dag, ny uke, nye muligheter!

Hepp hepp, så var vinterferien over, og vi siger (suger) og skriver uke åtte. Det er glitrende greier, for vi er en uke nærmere vår, en uke nærmere sommer og en uke nærmere det meste, egentlig.

Siden jeg har feriert (as if), er det ikke blitt blogget her på lange tider. Siden sist har den utgående Bergljot-heimen blitt stailet, avfotografert og lagt ut på finn.no, så vi er da et skritt videre. Trolig blir det visning på søndag - så det blir ikke tid til å hvile på laurbærene. Kan du si.

Nå tutler vi i vei med energimerking, takstmann, egenerklæring og diverse papirarbeid, og så er det bare å guffe i gang med enda mer rydding, kasting og vasking. Det blir enda verre denne gangen, for nå kan jeg ikke stappe saker og ting inn i skap og under senger. Nå må det fysisk bort. Men hvor?

Jeg har tidligere delt, i all fortrolighet, at jeg har terminert døende planter. Jeg delte også at dette kunne få etterspill. Jeg kan nå dele at det fikk det, for eksgemalen grov yndlingsplanten sin opp av søpla. Dette er et temmelig godt eksempel på den hjemlige prosessene p.t.

Jeg synes planten til venstre er lite tiltalende, skeiv og altfor stor for den lille potta den står i. Og på baksida mangler den nesten alle bladene. Eksgemalen synes den er nydelig. Tenk det, så forskjellige er vi blitt.

Men altså, vi har vinterferiert. Første halvdel ble dedikert til fototforberedelser, andre ble brukt på samvær med egne barn. Det siste var definitivt morsomst. Vi var på Vitenfabrikken på ekskursjon, og vi så Riverolf på kino. Diverse ungebytter og overnattinger ble det også.

Bergljot har også at voksenkontakt i festlig samvær med Festlige Naboer, det var ordenlig trivelig. Og opplysende, faktisk - for det viser seg at Festlige Naboer både kjenner til og leser Bergljot-bloggen. Og så jeg som trodde at jeg er aldeles anonym og bare har lesere i det sentrale østlandsområdet. Men altså, alltid hyggelig å bli lest (særlig er det hyggelig å bli lest av Aud. Velkommen!).

Nå tror jeg ikke det er mer å dele - foreløpig. Tross alt er det bare mandag.
4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

*flirer*
Noe mer klarer jeg ikke kommentere, det er tross alt mandag.

Shy sa...

Ah! Du har vinterferiert, og ikkje frose ihel! Det var supert nytt å få på ein mandag :)

Osloskånskan sa...

Den blomsten er helt nydelig i forhold til de jeg har....

Pia sa...

Flott blomst. Og lykke til med salg.