mandag 12. november 2012

Jeg har sluttet å drikke


Fra og  med i dag er jeg avholds. I første omgang på kaffe. Måtehold er ikke min greie, og det er bare å innse at kaffen ikke er magens beste venn. Nå skal jeg supe urtete og koffeinfrie varianter. Magen blir nok glad, men hodet blir nok aldri helt det samme.

Skjønt, det er vel egentlig lenge siden hodet fungerte også. Vi har bare ikke så store forventninger når vi er et stykke oppi førtiåra.

Når jeg er ferdigsluttet med kaffen og abstinensene har roet seg, skal jeg slutte med punsj. Aller former for punsj skal jeg slutte med, iallfall de jeg ikke har blandet selv og følgelig ikke er sikker på sammensetningen av.

Det er lett å la seg lure av farge og flytende frukt. Aner du at du blir svimmel etter første kopp, da blir du sannsynligvis enda svimlere etter tre. Så ikke drikk tre, det er det ikke verd. Ikke bra for magen i det heletatt.

Jeg tror ellers at jeg skal slutte og drikke  appelsinjuice. En kollega påstår at det er gresselig sterkt for magen det også, og siden jeg skal slutte å knaske jern også, trenger jeg jo ikke appelsinjuice for at kroppen skal ta opp jernet. Jeg skal ikke sette ord på hva jern gjør for magen.

Det er mulig jeg også skal slutte å drikke vin, etterhvert, men det haster ikke så veldig nå som jeg vet at allergimedisiner kurerer alle former for vinrelatert gruff. Med mindre vinen er inntatt i kombinasjon med punsj, for da er det gudbedremeg ingenting som hjelper.

Hm, hva er det da igjen å drikke? Søt te skal fortsatt gå bra. Og vann. Brus har jeg alt sluttet med, bortsett fra i etterkant av punsj, og da som medisin. Saft drikker jeg ikke, og vodka drikker jeg nesten bare i Litauen.

Vann, te og vodka & vin unntaksvis. Og lettmelk. Alt blir nok meget bedre fra nå av.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kan anbefale å spe ut kaffen med whisky. Alt blir så meget bedre da.....
Jonna

Anonym sa...

Jeg tror jeg har sluttet m brunt brennevin fra før... Bergljot

Osloskånskan sa...

Eller man kan ta en Pepcid Duo och fortsätta som innan. Anonym har nok det beste tipset allikevel.

Anonym sa...

Likte særlig den siste setningen !!

Anonym sa...

Sverger til baileys hvis jeg må spe. Spørs om det blir nødvendig i koffeinfri kaffe !!

Anonym sa...

Baileys er kjekt !!

Shy sa...

Vart komplisert det der med den drikkinga di..
Rødvin kan ein ikkje slutte med. Det er kos det :)

Anonym sa...

Man må ALDRI slutte med rødvin !!

Anonym sa...

Jeg slutter å drikke og !!

Anonym sa...

off-white
kyrie 6
off white outlet
supreme clothing
golden goose
bape outlet
golden goose sneakers
supreme outlet
nike sb
kobe shoes