torsdag 1. november 2012

Sjokkbeskjed (sterk lesning)

Hva gjør man når sjefen plutselig tar kontakt og minner en om at en har forskrekkelig mye ferie til gode, og nærmest pålegger en å ta den ut - prompte? Man vet jo ikke nødvendigvis om dette, hvis man da ikke er et sånt petimeter som følger med på alt.

Bergljot har nå tatt seg turen innom programvaren som heter Tidbank. Der er det altså en knapp som heter Saldo - og der står det at Bergljot har 35 - TRETTIFEM - feriedager til gode som Bergljot ikke visste om.

Er det mulig, lurer kanskje du. Tro meg, det er det. Forklaringen er overføringer fra tidligere år og diverse - og litt dårlig oversikt.

Nå tror jeg at jeg går hjem - og at jeg blir der fram til jul. Med lønn. (Hvis ikke noen vil ha meg med på ferie, da). Hei, hvor det går.

7 kommentarer:

Anonym sa...

En sånn beskjed ville jeg gjerne hatt! Her går det på perm u/lønn, siden feriedagene er oppbrukt for lenge siden.....
Men da har du ihvertfall uendelig av tid til å blogge fremover.... ;-)
Jonna

Gafflan sa...

Men åh! Jag vill og ha ferie. Fast om jag ska se det lite positivt så är det "bara" 36 veckor kvar till sommarferie. ;))

Osloskånskan sa...

Skicka hit timmarna, omedelbums!

Anonym sa...

For et gledelig sjokk!

Hva i all verden skal du bruke all den tiden på? Tenk om du blir vant med det?

Ellen sa...

Hahaha, det får'n si altså. Underlig problemstilling. God ferie da!

Siri sa...

Den problemstillingen sto jeg med også da jeg i begynnelsen av oktober fikk beskjed om flere ukers sykemelding og to ukers ferie som skal avvikles før jul. Man blir litt satt ut og skulle ønske man fikk ekstra feriepenger samtidig mens julepyntet Oxford street blinker i det fjerne...

Anonym sa...

Så heldig du har !!