torsdag 11. oktober 2012

Prinsessen på (stj)erten

Jeg skjønner nå hvordan hun må ha hatt det, hun stakkars prinsessen som kom i skade for å bli lurt til å ligge i seng med ei ert mellom to av madrassene. Det er nemlig ikke så greit å være sart og tander og bli utsatt for ytre trykk. Eller friksjon, for den del.

Selv er jeg nærmest invalidisert av salsår etter en noe intensiv spinningtime. Og jeg angrer sårt (bokstavelig talt) på at jeg i et forfengelig øyeblikk valgte meg en sykkelshorts med bare bittelitt polstring. Den var mest flatterende, rett og slett.

(Damerumper flest er ikke skapt for å sitte og gnure på sykkelseter i timevis. Det er nå min mening.)

Gemalen mener stjerten kan reddes med talkum, men hvem svarte har vel sånt nå for tiden? Det var noe mormor hadde på badet på 70-tallet. Tror Natusan har noe lignende, men det får være grenser for å gå i barndommen. Mulig jeg blir nødt til å ty til sinksalve. Eller kanskje prinsesseplaster.

Det ryktes at karene som sykler Trondheim-Oslo har spenol i sekken, og at de splasjer denne nedi fronten på shortsen når bjellene og tilhørende herligheter blir for ømme. Jeg føler ikke at jeg er der riktig ennå, selv om jeg skal til Oslo på søndag. Hvis rumpa holder.

(Den fantastiske illustrasjonen er laget av Siri Haugan, og den kan du kjøpe på www.epla.no.)

3 kommentarer:

Metu sa...

Ha, ha, ha :)
Stjerten kan bli såååååå sår etter en heftig omgang på sykkeln;););)
God tur til Oslo, om rumpa holder ;)

Shy sa...

Hahaha!
Eit godt råd er jo å lufte ømme parti....

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, velkjent. Det sies også at de bjellene som sykler Trondheim-Oslo fungerer dårlig i lang tid etterpå.

Løsningen er å kun STÅ og sykle. :-)