mandag 1. oktober 2012

Fytti katta

God morgen! I dag har jeg ikke så mye å berette, foreløpig. Derfor starter vi uka med eye candy for the ladies.

Denne gangen blir det ikke closeups av en vindusvaskende gemal i kjeledress (kjæledress) - men det kan komme hvis jeg blir tilstrekkelig forbannet på ham. Denne mørke, deilige og hårete kjekkasen henter Babar, han er vel halvannet år gammel og han er av slaget Maine Coon.

Han ser kanskje litt småskummel ut på, men det er bare fordi han gjesper aldri så lite. Her har han fortsatt pels under vommen. For tiden er han raka fant akkurat der, siden pelsballene viste seg å være uløselige med børste.

(Furiøs katt, morderiske klør, veterinær, masse dop, barebermaskin, mageraking, ekstrembørsting,
NOK 888,- og funn av indre gud er stikkord her).

Men anyway: Pen er han, og forholdsvis snill. Og nei, han har egentlig ikke lov til å sove på kjøkkenbenken.

Han ser kanskje litt korka ut på det andre bildet, men det er fordi han egentlig er litt for stor for hylla på kattemøbelet. Det løser han ved å tre forkroppen inn i sylinderen som sikkert egentlig er ment for lek og moro.

Den observante leser vi se at Babar har hår mellom tærne og dusker i ørene. Dette er i henhold til standard, og faktisk veldig, veldig pent. På en katt. Da gjenstår det bare å ønske alle en hårete mandag. Her er det p.t. oppholdsvær, det nærmer seg lønn (bare elleve dager til) og tida går fortere jo eldre man blir = snart helg. Altså kunne det vært verre.

4 kommentarer:

Shy sa...

Det koster å vere katt! Fin var han iallefall.

Pia sa...

En flott fyr! Og vi har ei av samma ulla (pelsen?) her;)

Liv-Inger sa...

Maine Coone er så fine. Og staselige! Kremkatter! :-) Stas å se deg i feeden igjen, Bergljot!

Anonym sa...

Ligner veldig på min katt kjetil samme pels samme fasong på hode. Bare den katten på bilde har ikke kattemat smuler i på hode