tirsdag 5. februar 2013

Bergljot blir studine. Antakelig.

Altså. Fra høsten av blir jeg etter alt å dømme studine igjen. Hvis BI vil ha meg/finner meg skikket/egnet/kvalifisert, skal jeg ta et Master of management-program i Oslo, ved siden av jobben. Hurra (tror jeg).

Ikke vet jeg hvordan det er å være studine og 44. Jeg tror det må bli mindre studentkro og mer studering enn forrige gang jeg var i tilsvarende situasjon. Færre nachspiel. Færre skippertak. Mer struktur. Særlig siden det er jobben som betaler, og siden det skal skrives prosjektoppgave (ulp).

Hjernen er noe nedslipt etter alle disse årene, så jeg er litt usikker på dens evne til å absorbere og prosessere nye kunnskap. Men jeg er motivert, og faget opplevers som relevant og anvendlig i forhold til jobben i Staten, den norske.

Noen her som har skolert seg i voksen alder?

7 kommentarer:

Siri sa...

Kult!
Jeg studerte da jeg var i midten av trettiårene. Det var et voksent publikum, får eg si, så det var seriøse saker. Et par studentkroer, men voksenheten vår gjorde at det nok bar mer preg av lønningspils...

Shy sa...

Eg vurderer det samme til hausten. Og mitt haud er eldre og sådann treigare enn ditt.... ;-)

hege sa...

Så spennende! Jeg er sikker på at hjernen din raskt kommer inn i det igjen;-)))

Hverdagsmamma sa...

Jeg begynte også på min master 10 år etter bacheloren var avlagt, og forskjellen fra det som engang var en nprmal studiesituasjon kunne knapt vært større.... Ingen studentkro, ingen late morninger, kun beinhard jobbing. For det er ikke til å komme unna at det var det det var snakk om, tre små barn (den ene ble født midt i perioden) og fulltidsjobb gav ikke rom til noen form for egentid eller egenaktivitet. Fra 19.00 og til minst tolv hver kveld satt jeg dypt nedgravd i bøker og studier. Nå skal det siest at jeg var en svært seriøs student, men det kostet... I dag er jeg veldig glad for å være ferdig, jeg vet ikke om jeg hadde gjort det samme igjen, og jeg setter stipendiatplanene på vent noen år til.....
Intenst og altoppslukende, spennende og slitsomt, utfordrende og frustrerende. Gav nye muligheter... Mange ord som beskriver mitt livs (til nå) mest hektiske periode
Lykke til - mye spennende som skjer i livet dit ;-)

Liv-Inger sa...

Jeg tok masteren min etter fylte 30. Fullførte da jeg var 34. Men jeg tok en erfaringsbasert MBA. Bare folk i full jobb som tok det (samlingsbasert). Så vi var mange likesinnede. Et Master of Management-program ved BI skulle man tro har flere studenter som ikke akkurat kommer rett fra videregående? Lykke til uansett! Blir spennende. :-)

Mette sa...

Flinke deg! Jeg tok en MBA midt i 30-arene og med et lite barn pa 18 mnd. Men jeg hadde permisjon fra jobben. Ellers hadde ikke det gatt for det var fulltidsstudium. Jeg tok enda en mastergrad for et par ar siden - deltid og ved siden av jobb, men da var barnet blitt tenaring. Det er slitsomt a ga tilbake til skolebenken. Men det er ogsa utrolig givende. Jeg jobber na ved business skolen til et britisk universitet og igar startet et nytt lederprogram for endel av oss mellomledere. Det skal ga frem til september og det er avsatt hele dager til de ulike modulene. Selv om garsdagen bare var halv dag, sa var ogsa hjernen ganske tom etterpa. Men jeg er utrolig glad for slikt pafyll! Nei, det blir neppe mange nachspiel (selv om studiegruppen min mener vi ma ha motene vare pa pub'en), men med de ovrige utfordringene rundt deg med unger etc, sa blir det nok ikke mye overskudd til det. Lykke til! Det er virkelig toft gjort!

av無碼性愛 sa...

a片女星
線上免費試看短片a片
情色a片
校園美女影音視訊網
a片
Jav免費a片
影音視訊美女
彩虹情人視訊交友網
視訊網愛聊天