fredag 21. september 2018

Gode råd, helt gratis

Jeg har noe å dele. Jeg dater litt for tiden. Det gjør Sønnen, den enbårne også - og om sant skal sies, tror jeg vi er like hinsides verliebte begge to. Litt mer innafor for en femtenåring enn en snart femtiåring, men det får vi ikke gjort noe med.


Med to tenåringer i huset og ei som hadde gitt en arm for å være tenåring, er det ikke fritt for at det følges med. Det himles med øynene, og de gode rådene hagler når du venter det som minst.


Som da jeg spurte Vilikke, 13, om hun synes det er kleint at mamma er så tussete. Barnet smilte mildt overbærende, og svarte følgende:


"Nei, mamma. Det er helt greit. Det viktigste er at Han er snill med deg, og at han ikke gjør deg gravid."


Takk og amen. Det skulle jammen meg tatt seg ut.


God helg!

3 kommentarer:

Jonna sa...

Fanrastisk! Lykke til med datingen! :-D

Rødhette sa...

Hehe, godt svart! Lykke til! :)

Mrs. McCarthy Juan sa...

Vitnesbyrd om hvordan jeg fikk mitt lån $ 300.000,00USD FRA ET FINANSIERINGSSELSKAP Siste uke E -post for umiddelbar respons: drbenjaminfinance@gmail.com

Trenger du et lån for å starte en bedrift eller betale din gjeld? {Dr.Benjamin Scarlett Owen} kan også hjelpe deg med et legitimt lånetilbud. Han har også hjulpet noen av mine kolleger med lånefinansiering. Få ditt blanke minibank eller kredittkort levert til dørstokken din som fungerer i alle minibanker over hele verden ved hjelp av BENJAMIN LOAN FINANCE. de gir ut disse kortene til alle interesserte kunder over hele verden. Hvis du trenger et lån uten kostnad/stress, er han den riktige låneutlåneren for å tørke bort dine økonomiske problemer og krise i dag. BENJAMIN LOAN FINANCE har all informasjon om hvordan du får penger raskt og smertefritt via WhatsApp +19292227023 E -post drbenjaminfinance@gmail.com