fredag 5. april 2013

Litt av hvert om ganske lite.

Har du ikke noe interessant å blogge om, så la være, sa søsteren min til meg en gang hun mente at jeg hadde publisert noe meningsløst skvalder her inne. Jeg er nesten der nå, at jeg sikkert burde vurdert litt radiotaushet. Jeg skriver bare om utflytting, innflytting og skilling. Livet er så mye mer, har jeg hørt, iallfall andre sine liv.

Mitt liv er av og på; det svinger med hvor ungene til enhver tid befinner seg. Stakkars ungene mine, som nå har to hjem, fordi vi voksne ikke kan leve sammen. Det er det tristeste med hele skillingen; at ungene ikke ville valgt det sånn, hvis de hadde fått velge. Jeg ville heller ikke valgt å ikke ha ungene mine halvparten av tiden, hvis jeg kunne velge.

Men man kan gjøre ting for at ting skal bli best mulig. Jeg har tatt meg på tak og begynt å løpe igjen, etter noen måneder i bero. Frisk luft og fysisk fostring funker som f. Og så har jeg besluttet at jeg alltid skal ha levende blomster i vase i hus; fra meg til meg. Det funker også. Det tredje forsettet - at jeg skal være mindre hissig, det jobber jeg med. Har man ikke lunte, så har man ikke lunte.

I helga blir det bare meg og kattene. Jeg må skjerpe meg og endelig få malt køysenga som står og blomstrer i garasjen, og så skal jeg løpe rundt Stokkavannet med Anja. Kanskje jeg skal teste badekaret også, og tømme ekshuset enda litt til. Jeg burde ha tatt en tur på IKEA, men det frister så lite at jeg mest sannsynlig kommer til å la være.

Tross alt er jeg ikke helt galen. God helg!

11 kommentarer:

Pia sa...

God helg! Pludreblogging er vel helt greit.

Bustenellik sa...

God helg til deg og kattene :-)

Anonym sa...

Sånn er selve livet. Det går opp og ned, med fine dager og vanskelige dager. Og hvis noen ikke tåler å høre om virkeligheten så får de la være å gå inn i bloggen din og lese.

Ønsker deg en fin helg, stell pent med deg selv så godt du kan. Fordi du fortjener det. ♥ Og friske blomster er alltid herlig!

Hilsen Irene

Osloskånskan sa...

IKEA er fælt. Trevlig helg!

MammaMy sa...

Du er heilt normal! God helg. :)

Shy sa...

Sjølv om skilling og medfølgande pes ikkje er kjekt for deg, så skriv du så godt at det er ein fryd for meg å lese her.

Eg har visst tatt ein bloggepause, ser det ut som... Har begynt i ny jobb og nye rutiner krev sitt.

Anonym sa...

Happy Helg! Gjør ting som gir deg energi! :) Ikea er ikke så ille hvis du har handleliste og drar dit etter at alle fra nordfylke er dratt hjem lørdag kveld :) I :)

Livet i Casa Didriksen sa...

Liker bloggen din og har spent fulgt med på om hengeren til vennen din fortsatt er i en bit!!

Whitebite sa...

Fineste bloggen, uansett hva du skriver om!
Hilsen søsteren til I:)

Madame Mim sa...

Hadde vert koselig om du kom hjem en tur.
Klem

hege sa...

Jeg synes du skal skrive når du føler for å skrive, jeg!

Godt å høre at du stadig kommer mer og mer i stand!

Og så ER det jo faktisk slik at, når man først sitter der med en kasse full av sitroner man ikke har bedt om, det er bedre å bestemme seg for å lage seg limonade enn å forbanne den kassen med sitroner resten av livet.

Jeg tror Bergljot overvinner alt, jeg!