fredag 12. april 2013

Hekkan. Innlegget mitt ble borte!

Hva var det som skjedde nå, da?

Jeg mener bestemt at jeg la ut et gripende innlegg for en liten stund siden. I oversikten over innlegg er det til og med kommentarer på det. Men nå er det borte! Hekkans blogger.

Men det viser seg altså at jeg har en mannlig leser til - og det er stas :-)

God helg. Må tenke littegrann på dette her. Hvis noen vet hvor det kan ha blitt av forrige sharing, vil jeg gjerne ha innspill.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil lese.....

Bergljot sa...

Skal jeg rekonstruere for deg, da :-)?

Cecilie sa...

Her er teksten (fant i rss-leseren min):
Litt mer navlebeskuelse, så lover jeg å slutte

Forrige innlegg endte i den reneste egomassasjen, takk for mange ualminnelig hyggelige tilbakemeldinger! Så vidt jeg kan se, kom det ingen bønner om kattefilter eller ønsker om rikere illustrasjoner. Så da er det vel bare å dure i vei som før - og det er bra, siden jeg ikke vet om jeg kan så mye annet.

Paaskeharen, som trolig er min eneste mannlige leser, og som trolig først og fremst leser meg fordi han er genetisk forpliktet, hadde dog en kritisk kommentar til bildet fra i går, det av Bergljot i treningsdrakt. Det jækla bildet, som han kalte det.

Jeg vet ikke om det er meg eller outfit-en han reagerer på - men altså, jeg er svart under øynene på det bildet. Det skyldes fyllesyke og bortsnødd mascara. Helt sant. Det snødde i Stavanger forrige lørdag. Og Bergljot dro rett hjem etter at det bildet ble tatt og la seg i stabilt sideleie med migrene.

Denne helgen blir det lite rangeldangel, for nå kommer ungene - og til og med mor mi. Det blir stas! Sønnen, den enbårne skal spille fotballturnering, og i morgen skal Bodil og jeg vaske, grunne og male den der hekkans køysenga som fortsatt står og blomstrer i garasjen. Jeg er god på prokastinering.

Muligens må jeg ut og lufte joggedressen igjen - hvis det lar seg gjennomføre etter gårsdagens elleville runde i trimrommet på jobb. Styrketrening er bare aldeles skrekkelig, særlig i dagene derpå. Men jeg har lest et sted at damer i 40-årene bør gjøre det likevel, for å motvirke muskelsvinnet. Grøss og gru, som om vi ikke har annet å tenke på i 40-årene.

Men det kan jeg ikke tenke på nå. God helg, ladies + harepus.

Bergljot sa...

Takk :-) Da var det ikke bortkastet likevel.