mandag 28. januar 2013

Tekniske utfordringer

Okei. Jeg er ikke den skarpeste kniven i skuffen når det gjelder teknologi og teknikk og den slags. Selv om jeg er sjefingeniør i Staten, den norske.

Denne staselige nye bilen min har en radio jeg ikke finner ut av. Det vil si - jeg får den på, men jeg klarer ikke å finne andre kanaler enn Jærradion. Er det en kanal vi vil høre på i lengden, tror dere? Nei! Nei nei og nei, det vil vi ikke.

Musikken er grei nok - men alt det skvalderet i mellom er pyton. Hvem orker vel å høre på timelange innslag om ansiktsmaling (!) og vintervedlikehold av seilbåter ("...og det er viktig å vite at selv om vi har spesialiert oss på Penta-motorer, så utfører vi vedlikehold på ALLE motorer, ikke bare Penta, husk for all del det!" Tekstreklame? Neida.)

Klokka klarer jeg heller ikke å stille, så den lever sitt eget liv, noen timer i forkant av CET. Hadde det enda vært et instruksjonshefte et sted, eller, det kan hende det er det, men jeg har ikke sjekket inn i hanskerommet ennå.

Ellers har jeg oppdaget at Bilen ikke bare har koppholder, men også racersete og -dekk. Det er iallfall til å bli blid av.

2 kommentarer:

Shy sa...

Ah! Har samme forhold til bilradio eg også.
Det er liksom for seint å prøve å forstå noko av den når du er begynt å køyre. Etterpå gløymer eg det. Og slik har vi det gåande..

Rødhette sa...

Da jeg kjøpte ny bil sist høst fikk jeg selgeren til å stille inn de viktigste kanalene for meg. Deilig å slippe finne ut av det. :D