tirsdag 22. januar 2013

Bergljot er fattiglem

Nå er det vel snart på tide å melde seg inn i gjeldsofferalliansen. Eller hva den heter for noe. Jeg skulle mene at jeg er kvalifisert.

Jeg har kjøpt hus til millionervis av kroner, uten å ha solgt huset som forhåpentlig vis kan bidra med noe egenkapital. Jeg har kjøpt bil på et tidspunkt det passer mildest talt dårlig grunnet kjøp av dyrt hus. Og banken har tilgodesett meg med et midlertidig topplån med rente på 80-tallsnivå.

Banken har tatt pant både her og både der, eksgemalen er realkausjonist - og i dag måtte jeg skrive under på at jeg er kjent med at banken egentlig fraråder folk å ha så masse lån som de likevel har valgt å innvilge meg. Min mann i banken - ja, vi er på fornavn - ringer meg til og med på kveldstid når han trenger å snakke.

Er det rart jeg ikke sover?
3 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg hadde heller ikke fått sove om bankmannen hadde ringt meg for å skravle på kveldstid...

Ang. bildeopplastning; Jeg har funnet ut at om jeg bruker Internet Explorer, får jeg ikke lastet opp bilder direkte, men om jeg bruker Google Chrome så finnes fortsatt det valget der. :-)

Fint bilde av virusbarna på floden, forresten.

MammaMy sa...

Skjønar godt at akkurat den situasjonen er nervepirrande, men veit du, eg trur det kjem til å gå godt til slutt. ;)

Pia sa...

Det ordner seg nok! Om det er noen trøst - selv om vi er to, så har vi et sykt høyt lån. Og vi er gode busser med bankmannen vår.