tirsdag 22. mars 2011

Vannkopper

Våren er kommet, og med våren kom Vannkoppene til vår vesale heim. Vi kunne vært verre rammet, jeg ser det, Vannkopper er til å (over)leve med. Særlig så lenge vi bare har ett offer (de to største har hatt -koppene før).

Vilhellerikke er frisk som en vesel, hvis man da ser bort fra de sytten blemmene på høyre lår/legg/skinke. Faktisk er hun ved så god helse at jeg har lurt på om vi er blitt lurt og at hun slettes ikke har Vannkopper i det heletatt.

Det hadde jo vært litt dumt. Jeg mener - tenk hvis vi har utøvd den pålagte ukelange vannkoppekarantene fra barnehagen med utgangspunkt i feil diagnose! Huff huff.

Barnet er som sagt ved god helse, rent generelt, og det gjør dagene noe travle for Mor. Mellom oss sagt mener jeg at syke barn godt kan oppføre seg som syke barn, de kan ha litt feber, være litt slakke i strikken og litt ekstra kosete.

Er man syk, får man være syk, mener jeg. Hva er poenget hvis ikke?

11 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Hahahahaha!!! Du er ENDELIG tilbake i goooood gammel stil! Luvv Ya!

Frøydis sa...

Heeelt enig!!
Man skal ligge i senga når man er syk, ikke hoppe og sprette rundt som en ball med lopper! Dere er nok lurt ja, pasienten ville ha noen dager sammen med mor! Sånn er det bare ;-)

Klem fra meg

Gafflan sa...

Amen på det! Är man sjuk så kan man ju åtmistone vara lite slakk. Om jag minns rätt så var min äldsta väldigt pigg när hon hade vattenkoppor mendans den yngre var totalt prickig utan en bar fläck på hela kroppen. Tja olika slå ödets lott eller vad det nu heter.
Krya på det lilla barnet och stor klem till dig :D

Hustvedts sa...

Jo, syke barn som spretter rundt er slitsomt! Kunne de bare holdt sengen/sofaen! Heldigvis lenger mellomhver sykdomsrunde nå når de har blitt eldre :-)

Hilsen hu mor (som IKKE hopper og spretter rundt med sitt tette hode og sin febervarme kropp i dag...)

Jonna sa...

God bedring til minsten! Foretrekker også unger som ikke er så veldig syke, men bare akkurat nok til å sløve på sofaen....
Her har vi ennå ikke hatt vannkoppene. Skulle gjerne hatt det unnagjort, men de dukker vel opp når det passer aller dårligst....

Bergljot sa...

Du kan få dem av oss! Gratis! Jeg skal legg dem ut på Finn under "Gis bort".

Marianne sa...

Hør hør! Slappfisbarn som vil ligge i fanget, småkose, småsove, synge og se på barnetv er absolutt å foretrekke.
Du kan jo sende frøkna på en liten smitterunde så min fjomp også kan få det... har hørt rykter om at koppene er greiest mot små barn.

Mette sa...

Uansett, godt a fa det unnagjort for man slipper ikke unna!!!

Men litt mere kos gjor seg alltid... ;-)

Vimså sa...

Så sant, så sant..
Ser ikke akkurat fram til å få de koppene i huset... skjønne vel strengt talt kofer dem itj har komme enno..
God bedring da...

Shy sa...

Dersom barnet er i god stand, ja allmentilstand, så kan ein vere i barnehagen med vannkopper......Eg trur dei er litt for strenge i den barnehagen. Har ikkje høyrt om at ein må vere heime ei veke. At ein skal vere heime til siste kopp er tømt gjeld heller ikkje lenger!

Det verden trenger... sa...

God bedring med koppane. Vi skulle gjerne hatt dei i hus, men det passer jo aldri!!