onsdag 13. januar 2010

Drømmehagen


Okei. Jeg har vært med mine små i Drømmehagen på jevnlig basis, og jeg har uttalt at det er et møkkaprogram jeg helst skulle ha sett avviklet. Jeg har vært fed up av Makka Pakka og Hinkel Pinkel, og jeg har irritert meg over at alle episodene er 90 prosent like. Joda, jeg vet at jeg ikke er i målgruppen og at repitisjon og gjenkjennelse funker på de minste, men det er irriterende likevel.

Problemet nå er at Vilhellerikke rigger seg til foran tv-en - for å se Drømmehagen - og at hun blir krakilsk og furiøs når det bare er hun der Fiffi og blomsterbarna hennes som tyter fram. Jeg må trøste og lirke - og plystre langt etter ettermiddagsluren jeg pleide å innvilge meg i de gode, gamle drømmehagedagene.

Kjære NRK: Jeg savner å drømme i hagen, og det gjør toåringen min også. Kan dere i det minste erstatte -hagen med noe annet zombieaktig, slik at hverdagen vår faller på plass igjen? Hva med de der fimlene eller fumlene eller hva de nå heter? Eller teletubbiene?

6 kommentarer:

paaskeharen sa...

Drømmehagen må ha vært midt i blinken for folk som har preferanser i retning psykedeliske rusmidler. FRP forlanger serien tilbake på skjermen. I populismens hellige navn.

Bergljot sa...

Endelig engasjerer FrP seg i noe som betyr noe.

paaskeharen sa...

Hva med å ta opp den episoden som går seint og trykke play i sekstiden?

Pia sa...

Da jeg fikk eldstemann, debuterte jeg som teletubbies-titter. Trodde først det var tull, og venta liksom på at det skulle STARTE. Men så var programmet slutt, og jeg forsto at sånn var programmet. Ingenting, liksom. Jeg her sluppet unna Drømmehagen, men det aner meg at det er samma makk(apakka)verk. Og fimlene? Tja, heller det...
Ha en fin fredag!

Maren Kolle Riis sa...

Fornøyelig blogg du har! Jeg har også skrevet om Drømmehagen i min blogg...
http://maren.bokklubben.no/?=478

yanmaneee sa...

stone island outlet
lebron 17 shoes
kevin durant shoes
curry 8 shoes
pandora jewelry
jordan shoes
bape clothing
stephen curry shoes
moncler
longchamp