torsdag 2. mai 2013

Bergljot har testet skinndressen

Som mine fasteste lesere vet, kom kjøredressen min til rette under garasjetømmingen. Den lå i en søppelsekk sammen med hjelm og sko, og oppi der har den ligget i uminnelige tider. Skal det kjøres sykkel, må det iføres sikkerhetsutstyr. Mitt er fra nittenpilogbue, for å si det forsiktig.

For å oppsummere prøvelsen: Dressen er blitt for stor, for stiv - og verst av alt - den lukter kjeller. Den kan nok benyttes dersom den marineres i minkolje - men jeg kjenner på at jeg har mest lyst på en ny og mer tidsriktig en. Men dette våger jeg ikke å ta opp med Steffen i banken, han synes nok at han har tøyd seg langt nok allerede.

Hjelmen er også litt preget av alderdom. Fluekadavrene på visiret er blitt mumifiserte, tipper de nå må sandblåses av. Og skoene? Vel. Stive og fæle. Heldigvis er sykkelen bra, har iallfall ikke hørt noe annet fra beredskapshjemmet hos Kenneth. For alt jeg vet, var den ute og kjørte Vårsleppet fra Stavanger til Egersund også i går.

Håper det. Den trenger frisk luft.

1 kommentar:

Shy sa...

Kjellerlukt er pyton!
Du MÅ få deg nytt utstyr. Du skal ut på vegen igjen. Og då tek du turen hit. Nordfjord er vakkert, berre det sluttar å snø no…