tirsdag 28. mai 2013

Skinnhylsteret er ankommet. Og det er jævlig trangt.

Mens jeg før bare blogget om skilling, flytting og skruing, er jeg nå kommet inn på et spor som kun omfatter hage og motorsykkel. Men det skifter nok snart, det er grenser for hvor mye man kan skrive om plenklipping og MC - særlig når man ikke har kjørt på gjeldende MC siden nittenpilogbue (2006?).

Nå vel. Som tidligere omblogget, har jeg bestilt kjøredress i geiteskinn på internetten. En svart og diskret en, jeg trenger ikke akkurat å se ut som et tivoli når sykkelen er psykosegul. Damen i nettbutikken anbefalte meg å gå for en større størrelse enn det jeg egentlig hadde tenkt - og det var jammen bra. Det hadde ikke vært plass til Bergljot i en dress str. 36, for å si det sånn.

Det underlige er at den er trangest på steder der jeg forventet at den ville være romsligst. Nå snakker vi altså oventil, i regionen rundt bysten og tilhørende herligheter. Trekker jeg ned glidelåsen (noe jeg selvsagt aldri gjør), er det mulig jeg klarer å framprovosere en kløft. Ikke til å tro.

"Det er iallfall ikke plass til noe silikon oppi der," påpekte min mor og fremste støttespiller syrlig da jeg viste henne den staselige nye dressen min. Flaks for meg at silikon ikke er ført opp på 2013-budsjettet (sikkert mest fordi det ikke kan handles med Ikano-kort på IKEA).

Vel. Erfaringsmessig vet jeg skinn utvider seg, og at dressen kommer til å få hengerumpe ettervhert (forutsatt at jeg tar den i bruk, så klart). Om den også får hengepupper, er mer uklart, men det vil vise seg.

4 kommentarer:

Rødhette sa...

Tøffa! :)

Anonym sa...

Dagens herligste! Ingen over ingen under! ;) Skinn ruler! I :)

Fru Ølberg sa...

Kill Bill!

Livet i Casa Didriksen sa...

Den var veldig stilig da!