onsdag 7. juli 2021

Er det noen der

... som fortsatt leser blogger, og som ikke har tatt bykset over til TikTok og insta?

Bare lurer på om det bare er jeg som er ut. Influenser på fortidens plattform, liksom. For første gang på år er jeg innom her, ser på kommentarene på det forrige innlegget at de som en gang leste er erstattet med de som vil selge noe, selge katter eller cannabis. Eller annet dop.

GDPR har liksom gjort ting litt vanskelige for oss som underholdt oss selv med å utlevere våre nærmeste på mer eller mindre flatterende vis. Jeg mener, mine medboere som en gang i tiden var små og søte, er nå blitt tenåringer. Jeg kunne ha skrevet opp og i mente om hvordan det er å leve med dem, om de sosiale strukturene i heimen og sånn. Men det kan  jeg jo ikke nå.

Livet er fint. Jeg har nytt hus, ny mann, nye bonusunger og utendørs boblebad. Helsa er ikke så verst og jobben er ikke så verst den heller. Jeg er lei pandemi (ouch) og jeg savner å reise. Ellers er mye som før.

4 kommentarer:

Lillesøsters dagbok sa...

Neimen, heisann! Så kjekt å se livstegn fra deg! Har fulgt deg i mange år under annet alias, men det ble så tyst så lenge. Godt å lese at livet farer bra med deg. :)

Bergljot sa...

Så kjekt med respons 😊

frk. Figenschou sa...

åhå! Du eksisterer!

Bergljot sa...

Oh yes 😊