fredag 14. desember 2012

Spammekommentar og litt mer oppgulp om stygge klær

Det ligger et par underlige, likelydende kryptiske kommentarer under det forrige innlegget mitt. Jeg har lest og lest, og er kommet til at det enten er direct messages fra selveste Belsebub - eller at det rett og slett er spam. Spam-kommentarer har jeg aldri hatt før. Spam-en, slik jeg tolker det, omhandler Ugg-fottøy - og det gir meg en framifrå anledning til å si noe stygt om Ugg-er.

Okei, jeg innrømmer glatt at jeg ble rent begeistret over den overveldende responsen på dortegenserinnlegget mitt fra en tid tilbake, og at jeg nå seriøst vurderer å bli en sånn kontroversiell og kritisk blogger. En samfunnsdebatant, liksom. Så her kommer enda en brannfakkel:

Uggs er stygge. Det hjelper ikke at de er poppis og praktisk og sikker nesta i hop av sjøldaua kenguruer på verna bedrifter i Oceanien - de er og blir fæle.

De er like stygge som onepiece-ene, og like rånete som hvilket som helst fæsjon-produkt som er oversauset av emblemer og logoer og tagger. Ærlig talt; Louis Vuitton er dyrt og trendy - men hvorfor må det plent stå over hele veska at det er LV? Og er jeg den eneste i verden som faktisk ikke synes at de der Burberry-ruteplaggene er så hysterisk fine.

Jeg liker ikke engang traktorene til Moods of Norway, ikke når de er digre og prangende og bare skal gaule ut at det er MoN. Enda jeg er bondejente og egentlig ganske glad i traktorer.

Hvorfor skal alt prange sånn nå om dagen? Jeg begriper det ikke. Nå har jeg sikkert støtt noen av leserne mine, og jeg imøteser kommentarer av alle valører, altså. Og jeg har svin på skogen selv, jeg har eid Chanel-solbriller med en ikke ubetydelig logo i hver tinning. De har jeg til og med prestert å miste.

Anyways, og tilbake til utgangspunktet - og for å gjenta det primære budskapet. Uggs = Uffs.

Bastant hilsen fra Bergljot, som lar være å guggle bilde siden det egentlig er ulovlig, og jeg vil jo ikke feire jul i fengsel.

14 kommentarer:

frk. Figenschou sa...

joda. dritstygge. men folk må jo gjerne gå i dem altså, for det er jo ingen som tvinger meg til å gå med dem. om du skjønner. Jeg blir mer lattermild enn provosert. Av moter.

Unknown sa...

Enig i alt, særlig onepiece.

Pia sa...

Ha ha, måtte lese spam-kommentarene - får noen sånne jeg og, bare slett dem! Enig i dine motebetraktninger. De rutete Burberrygreiene er fæle.

Osloskånskan sa...

Frem for mere uprangende ting; helt enig!

SURRESILJE sa...

Jeg hadde et par med noe som ligna mistenkelig på ugg for noen år siden. Var supergravid og orka ikke bøye meg ned, og da var det lettvint. Er jo i grunn som et par tøfler det er nesten allmenn akseptert at man går ute med.. Uansett, ikke gravid lenger og ingen noesomlignerugglenger heller.

Observerte et par buffalosko her om dagen.. Det er vel hakket verre!?

Elisabeth, innerst i veien sa...

Enig angående de rutene!! Glad du ikke nevnte Crocs.

Sjekk dette gamle innlegget: http://innerstiveien.blogspot.no/2010/03/ugh-ugh-uggly-uggs.html

Hustvedts sa...

Enig i det meste, men gjorde en oppdagelse i fjor vinter; Uggs produserer også vanlige vinterstøvler som er meget velegna for de værforholdene dere opplever i Rogaland i disse dager! Men at det var den tøflusgreia som skulle bli poppis, det skjønner jeg ikke! Ser poenget til Surresilje over her, men de kan umulig være særlig bra for foten. De ser ikke stødige ut i det hele tatt, alle som bruker dem har foten flere cm på utsiden av sålen, på innsiden. Jeg har i allefall sagt tydelig "nei" til 12-åringen som ytra ønske om slike!

Sa jeg forresten at de ligner på snowjoga vi brukte på 80-tallet?

Hilsen hunsomhellerikkelikerstorevaremerkerpåklærne

Karen sa...

Ååå, så deilig! Uggs er dritstygt. Det beste er når vestkantfruer på 40+ tar dem på seg og trur de er superhippe 20-åringer. Gjerne i kombo med LV for å flæsje penger. Jeg hadde en diskusjon med ei nabofrue på Facebook i fjor om nettopp dette. Hun sulla seg etter hvert inn i argumenter om at det egentlig er surfesko, noe hun igjen ikke skjønte at slo både beina og skoa under de første argumentene om hvor velegna de var som vintersko.

Hustvedts sa...

Måtte bare sjekke hjemmesidene til Ugg, og fant disse:

http://www.uggaustralia.eu/womens-classic-short-sparkles-sequin-boots-europe/3161,en,pd.html?dwvar_3161_color=SLVR&start=4&cgid=women-new-arrivals

De overgår de lysebrune vi kjenner. Neppe noe for deg, Bergljot ...

Hustvedts sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bergljot sa...

Nei huff. De der er neppe noe for meg.

Bling - our elf on the shelf sa...

Rutegreiene er jeg enig i, de er ikke særlig vakre. Ikke uggs heller, men de er skikkelig varme. Jeg har nemlig eid et par, men det trenger du jo ikke fortelle videre B)

Bergljot sa...

Jeg holder tett, Siw Aina!

Siri sa...

Komfort!
Det handler det om.

Men pent er det ikke.

Hadde en periode med uggs om vinteren, men ikke tredd utenpå buksa. Onepiece ser du ikke meg i, men jeg vet ikke om digre pysjbukser er bedre...